Στο Παραολυμπιακό Πανόραμα παρεβρέθηκαν οι Σαμαρείτες του Τμήματος Μοιρών

Petite Perle 300×250

Για 2η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 27 Απριλίου, το Παραολυμπιακό Πανόραμα στο Δημοτικό στάδιο Μανώλης Στεφανουδάκης Μοιρών και οι Εθελοντές του ΠΤ Μοιρών ήταν και εκεί καλύπτοντας πρωτοβοηθητικά την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού. Την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν 500 περίπου μαθητές από 10 σχολεία της Μεσαράς. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις όπως ακόντιο, κορίνα, σφαίρα, ποδόσφαιρο τυφλών, χειρήλατο ποδήλατο κ.α. Οι μαθητές με την σπουδαία αυτή δράση βίωσαν τις δυσκολίες και τον τρόπο που αγωνίζονται οι αθλητές ΑμεΑ και έκαναν κτήμα τους την έννοια της συμπερίληψης και πήραν σπουδαία διδάγματα ζωής.

Την εκδήλωση τίμησαν o Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι αντιπεριφερειάρχες κοι. Πιτσούλης Γεώργιος και Λάμπρος Καμπουράκης και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κα. Βασιλεία Αρμουτάκη, Καργάκης Νίκος και Ιπποκράτης Σκαντζάκης με παρόντες φυσικά τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής επιτροπής κο Καπελλάκη Γεώργιο και φυσικά τον συντοπίτη μας παραολυμπιονίκη κο Στεφανουδάκη Μανώλη.

Το Παραολυμπιακό Πανόραμα διοργανώθηκε από το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και το Αθλητικό Σωματείο «Μεγαλόνησος» υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

πηγή: e-messara.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ