Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη: Με οίδημα στο μάτι ο υπουργός

Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης το πρωί της Κυριακής (30/4) ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του στα Πετράλωνα.

Ο υπουργός Υγείας βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο με την οικογένειά του όταν δέχθηκε την επίθεση. Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter, τα γιαούρτια που εκτόξευσαν οι δράστες πέτυχαν και τα παιδιά του.

Μετά από το περιστατικό, ο Θάνος Πλεύρης μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού».

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θάνο Πλεύρη μετά την επίθεση με γιαούρτια

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ''ΛΑÏΚΟ'', κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής».

iefimerida.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ