Ιδιοκτήτης μιας πολυτελούς Ferrari ο 40χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Petite Perle 300×250

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι κατηγορούμενοι για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, συγκεκριμένα ο 40χρονος, είχε στην κατοχή του μία Ferrari, η οποία εκτιμάται στα 180.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος κατηγορούμενος είχε αναρτήσει φωτογραφία με την Ferrari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομική έρευνα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα για το πώς έφτασε το όχημα στην κατοχή του.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ferrari είχε εκτελεστεί από νονούς

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως το εν λόγω όχημα αρχικά βρισκόταν στην κατοχή επιχειρηματία, ο οπίος εκτελέστηκε από νονούς της νύχτας, προτού καταλήξει στα χέρια ενός εκ των δύο συλληφθέντων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ferrari ανήκε σε άτομα του περιβάλλοντος του επιχειρηματία και μετά τη δολοφονία του βρέθηκε στην κατοχή του 40χρονου.

Στη δικογραφία γίνεται αναφορά για τη σχέση του κατηγορούμενου με τον επιχειρηματία, καθώς φαίνεται ότι ο 40χρονος ήταν από τα άτομα που είχαν επικοινωνήσει τελευταία φορά μαζί του και μάλιστα του είχε ζητήσει να αναλάβει να του πουλήσει προστασία στα καταστήματα που διέθετε.

ΠΗΓΗ In.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ