Το μήνυμα του ΟΦΗ κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης θέλησε να στείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε με τη συμμετοχή αρκετών παικτών της ομάδας.

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, που πήρε την πρωτοβουλία να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παιδική σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Κρητική ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το σοβαρό αυτό ζήτημα, στο οποίο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος.

«Ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο στέλνουν η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού και αναδεικνύοντας παράλληλα για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι ποδοσφαιριστές Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος πρωταγωνιστούν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημερώνουν για τη δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα SafeLine.gr.

Ο στόχος είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πίσω από κάθε εικόνα/βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο βρίσκεται ένα πραγματικό παιδί που επαναθυματοποιείται κάθε φορά που αυτό το υλικό προβάλλεται. Αν συναντήσουμε τέτοιο υλικό είναι πολύ σημαντικό να μην το αγνοήσουμε αλλά να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ!», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ