Βανδαλισμοί στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Ηράκλειο-Τι αναφέρει ο Λ. Αυγενάκης

Petite Perle 300×250


Στην επίθεση που δέχτηκε σήμερα το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλ. Ελευθερίας αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως τονίζεται την ανακοίνωση κάποια πέταξαν μπογιές στο χώρο και προκάλεσαν φθορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη

«Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο από διαδηλωτές, οι οποίοι βρήκαν τρόπο να γιορτάσουν την εργατική Πρωτομαγιά, πετώντας  μπογιές στον χώρο και  προκαλώντας φθορές.

Τέτοιου είδους ενέργειες αμαυρώνουν την ίδια την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα και τον σκοπό των ειρηνικών κατά τα λοιπά συγκεντρώσεων για την ημέρα.

Η Νέα Δημοκρατία άλλωστε, είναι το κόμμα που προωθεί και εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για τους εργαζόμενους, λαμβάνοντας γενναίες πολιτικές, όπως η αύξηση του βασικού μισθού στα 780 ευρώ, η εισαγωγή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, η υλοποίηση σύγχρονων προγραμμάτων κατάρτισης και η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών.

Οι τραμπουκισμοί αυτοί είναι απόλυτα καταδικαστέοι, καθώς αποτελούν ευθεία επίθεση στην ίδια τη Δημοκρατία και δεν έχουν καμία θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία.

Να γνωρίζουν πολύ καλά οι δράστες και οι υποκινητές τους, που επιχειρούν να δημιουργήσουν τρομοκρατικό κλίμα, ότι δεν μας φοβίζουν.

Αντίθετα, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς στον αγώνα για τη νίκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας  στις εκλογές της 21ης  Μαΐου».

Τι αναφέρει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Θρασύδειλοι τραμπούκοι που είχαν παρεισφρήσει σε πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά, βανδάλισαν την είσοδο και την πινακίδα του Εκλογικού κέντρου του κόμματος μας στην πλ.Ελευθερίας.

Δηλώνουμε σε κάθε φυσικό ή ηθικό αυτουργό τέτοιων ενεργειών, που σκοπό έχουν την μπαχαλοποίηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας ότι δεν θα το επιτρέψουμε.

Αποδεικνύουν τόσο με λόγια όσο και με πράξεις ότι το δίλημμα των επικείμενων εκλογών δεν είναι μόνο μπροστά ή πίσω, είναι σταθερότητα ή μπάχαλο.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αναμένουμε όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια.

cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ