Χάρης Μαμουλάκης: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Μητσοτάκη στον δρόμο της τοξικότητας και των fake news»

Petite Perle 300×250

Στην ΕΡΤ 1 και την εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/5 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την λειτουργία του Ε.Σ.Υ. και τις μετεκλογικές συνεργασίες, με τον Χάρη Μαμουλάκη να καταθέτει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έκανε αναφορά και στην σημερινή παρουσίαση από τον Αλέξη Τσίπρα του «Συμβολαίου για την Αλλαγή», των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την προοδευτική διακυβέρνηση της επόμενης μέρα.

«Το κρίσιμο είναι μέχρι τις εκλογές να συζητήσουμε για τα σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που έχει κάνει το μισθό να τελειώνει στα μέσα του μήνα, για τη διάλυση των δημόσιων δομών της Υγείας και της Εκπαίδευσης, για την ανάγκη να επικρατήσει Δικαιοσύνη. Παντού!» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Μητσοτάκη στον δρόμο της τοξικότητας και των fake news. Θα παραμείνουμε στον θετικό λόγο, στην κατάθεση προτάσεων και λύσεων. Σε αυτά που ενδιαφέρουν κάθε πολίτη.».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ