Ο Σέρτζιο Κόκε ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα ναρκωτικών και θα εκτίσει ποινή 6 χρόνια φυλακή

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επιβλήθηκε στον παλιό παίκτη του Άρη, Σέρχιο Κόκε ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών (κυρίως μαριχουάνα), τα οποία αγόραζε από το Μαρόκο και διοχέτευε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Ο 40χρονος Ισπανός, κινδύνευε αρχικά με ποινή 16 ετών, ωστόσο η ομολογία του βοήθησε ώστε η ποινή του να μειωθεί στα 6 χρόνια.

Ο Κόκε, ο οποίος είχε εκτίσει ήδη 20 μήνες φυλάκισης, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2021, πληρώνοντας εγγύηση 15.000 ευρώ.

Στην υπόθεση Vinculada συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα (ανάμεσα τους και ο αδερφός του Κόκε), με τις διωκτικές αρχές να κάνουν λόγο για μία εγκληματική οργάνωση με πολύ ισχυρές δομές, που επέτρεπε την αγορά και την διακίνηση πολύ μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, που διοχετεύονταν με φορτηγά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

πηγή: www.repress.gr

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ