Παναθηναϊκός: Πάει στον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ με τρεις αλλαγές. Κανάλι και ώρα μετάδοσης

Petite Perle 300×250

Τον πρώτο από τους τρεις τελευταίους "τελικούς" παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να στεφτεί πρωταθλητής.

Οι "πράσινοι" που έχουν την ισοβαθμία με την ΑΕΚ θα παίξουν μόνο για τη νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να χάσουν ότι έχτισαν όλη τη χρονιά

Ο Ρουμπέν Πέρεθ, σφίγγει τα δόντια εδώ και δύο μέρες παρά τους πόνους στο αριστερό γόνατο και θα δώσει το παρών στον αποψινό "τελικό" ακόμη και με ένεση.

Την Τρίτη (2/5) ο Ισπανός ένιωθε καλύτερα, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν απ' τη σέντρα στη συζήτηση που θα έχει με τον Γιοβάνοβιτς και το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού".

Αν πάρει το "ΟΚ" θα ξεκινήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Άνταμ Τσέριν, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο (4 κίτρινες) Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αν δεν καταφέρει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, στην ενδεκάδα θα μπει (για πρώτη φορά φέτος ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ένις Τσόκαϊ, που ξεπέρασε την ελαφριά διάσειση που υπέστη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ

Δύο με τρεις αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Από εκεί και πέρα, αναμένονται δύο με τρεις αλλαγές ακόμα στο βασικό σχήμα: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα ξεκινήσει στον άξονα παίζοντας λίγο πιο ψηλά, σαν κάτι ενδιάμεσο στο "8" και στο "10", ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει τη θέση του Άντραζ Σπόραρ.

Υπάρχει μία σκέψη να μείνει στον πάγκο ο Χουάνκαρ, ο οποίος έχει παίξει σερί σ' όλα τα ματς των playoffs (συν άλλα 5 παιχνίδια στο φίνις της regular season) και είναι πολύ καταπονημένος, όμως κι αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τον Τιμοτέους Πούχατς να είναι stand by.

Στην άμυνα οι Γιάννης Κώτσιρας, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον θα συμπληρώσουν την τετράδα μπροστά απ' τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ στα δυο "φτερά" της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Μπερνάρ Ντουάρτε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Φακούντο, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσόκαϊ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Καμπετσής.

Κανάλι και ώρα μετάδοσης

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί  από το Cosmote 3 HD. To γήπεδο θα είναι κατάμεστο καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν με αγωνία τους τρεις τελευταίους "τελικούς", καθώς η ομάδα έχει να πάρει το πρωτάθλημα εδώ και 13 χρόνια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ