Κρουσώνας: Πλήθος κόσμου την παραμονή στην Ι.Μ Αγίας Ειρήνης (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Προεξάρχοντάς του πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου Βογιατζόγλου Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ της Αγίας Ειρήνης στον Κρουσώνα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και αρκετές ήταν οι αρτοκλασίες αλλά και οι λαμπάδες που προσφέρθηκαν στη Χάρη της Αγίας Ειρήνης.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη μεγάλη γιορτή ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δασκαλάκη Πόπη, ο αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βαλτζάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Ματαλλιωτάκης και Γιώργης Ξυλούρης.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης και την Ηγουμένη του μοναστηριού καθώς και τους πιστούς που παρευρέθηκαν και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή.

Αύριο Παρασκευή στις 7.00 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και στη συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ