Σε πανηγυρικό κλίμα η συνέντευξη τύπου του FINAL FOUR (φώτο)

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Φαιστού η επίσημη Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ 2023.

Το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό, δεσπόζοντας το Κύπελλο που θα βάλει στην τροπαιοθήκη της η Κυπελλούχος Ομάδα, αλλά και το Κύπελλο του φιναλίστ του τελικού, τα μετάλλια των νικητών ενώ η αίθουσα ήταν «ντυμένη» στα χρώματα των τεσσάρων ομάδων και του Final Four.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης και οι αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Φασομυτάκης (αθλητισμού), Αντώνης Κωνσταντουλάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης και από πλευράς ΕΠΣΗ ο πρόεδρος  κ. Τζώρτζογλου Νικόλαος και οι Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Βαγγέλης Πετούσης, Γιώργος Φανουράκης, Βαγγέλης Παπαγγέλης και το μέλος της Επιτροπής Final Four Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης της συνδιοργανώτριας του Final Four κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω του ότι ήταν σε εξέλιξη το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Εκπροσωπήθηκαν οι τέσσερις ομάδες φιναλίστ του Final Four με τους προπονητές τους, Νίκο Σουργιά (Γιούχτας), Γιάννη Χατζησεβαστό (Πόρος), Βασίλη Κρασανάκη (ΠΑΟΚ) και Στέλιο Ανωγειανάκη (Ασημίου). Ήταν επίσης στο δημαρχείο Φαιστού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης και ο επιθετικός του Γιούχτα, Μανόλης Ροβίθης.

Άπαντες τοποθετήθηκαν στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης του Final Four στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και στην άκρως ποδοσφαιρική περιοχή της Μεσαράς, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των τεσσάρων προπονητών, επισημαίνοντας ότι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχουν σε αυτή την διοργάνωση του Final Four, ευχόμενοι να γίνουν ωραία παιχνίδια, που θα απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος των τεσσάρων φιναλίστ και της Μεσαράς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ