Ο αγοραστής του λαθραίου καπνού ναργιλέ ήταν αστυνομικός- Κατασχέθηκαν περισσότερα από 32 κιλά

Petite Perle 300×250

Έψαχναν αγοραστή για τη μεγάλη ποσότητα καπνού ναργιλέ που είχαν στη διάθεσή τους δύο νεαροί στο Ρέθυμνο αλλά, όταν βρέθηκε ενδιαφερόμενος, δεν πήγε το μυαλό τους ότι θα ήταν… αστυνομικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άντρες των ΤΑΕ είχαν εδώ και αρκετό καιρό τις πληροφορίες για τη δράση των δύο 21χρονων και τους είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Έτσι χθες κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου προσπαθώντας να… σπρώξουν τον λαθραίο καπνό ναργιλέ βάρους 17 κιλών που είχαν μαζί τους. Εκείνη την ώρα παρουσιάστηκε ένας αστυνομικός και οι δύο 21χρονοι τον προσέγγισαν με σκοπό να αγοράσει τον καπνό. Το  αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν.

kapnos-nargile-syllhpsh-2

Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη που είχαν οι δύο νεαροί σε περιοχή του δήμου Χανίων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 83 συσκευασίες καπνού ναργιλέ συνολικού βάρους 15 κιλών και 250 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

kapnos-nargile-syllhpsh-3

Οι ποσότητες του λαθραίου καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ρεθύμνου ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ