Χάρης Μαμουλάκης: «Είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μαζί! Και είμαστε πολλοί!»

Ισχυρό μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πολιτικής αλλαγής στις εκλογές της 21ης Μαΐου κατέγραψε μια ακόμη περιοδεία του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, αυτή τη φορά στη Μεσαρά.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συζήτησε με τους κατοίκους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, τα προβλήματα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, αλλά και στο ψαλίδισμα των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και σε δήλωσή του ανάφερε:

 «Η Μεσαρά μίλησε. Στις 21 Μαΐου, οι άνθρωποί της θα δώσουν μια ηχηρή απάντηση στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Θα προσυπογράψουν το Συμβόλαιο για την Αλλαγή και θα συμβάλλουν στο να γίνει πράξη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Ένα πρόγραμμα που φέρνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, αλλά και δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη. Ένα σχέδιο για το οποίοι έχουμε την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουμε πράξη. Είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μαζί! Και είμαστε πολλοί!».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ