Υπογραφή Σύμβασης για το οδικό έργο «Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα Αγ. Παρασκιές-Καστέλλι»

Την σύμβαση με προϋπολογισμό486.566 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στο τμήμα Αγ. Παρασκιές-Καστέλλι», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανόλης Φραγκάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Τ.Ε.» Οδυσσέας Μαυρογιαννάκηςκαι η αν. διευθύντρια συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη.

Οι ζημιές παρατηρούνται σχεδόν διάσπαρτα σε όλο το μήκος του παραπάνω τμήματος του επαρχιακού δρόμου. Εξυπηρετεί τη διακίνηση σε μεγάλο αριθμό των  οικισμών του δήμου Μινώα Πεδιάδος, κυρίως προς τη περιοχή Καστελλίου όπου λόγω των έργων κατασκευής του νέου αεροδρομίου αλλά και λόγω της επαναλειτουργίας  του λατομείου των Ζωφόρων υπάρχει αυξημένη κίνηση, καθώς και προς οικισμούς όμορων δήμων. Με το έργο αυτό θα αποκατασταθεί η ασφαλής  κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι Δήμαρχοι κ.κ. ΦραγκάκηςκαιΚοκοσάλης ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για την διασφάλιση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση της σημαντικής οδικής παρέμβασης.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ