Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη στο Τυμπάκι

Petite Perle 300×250

Με εντυπωσιακή παρουσία πλήθος κόσμου ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Τυμπάκι.

Στην ομιλία του ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αποψινή σας παρουσία. Μία παρουσία που μου δίνει δύναμη. Που με γεμίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Γιατί Πολιτική για μένα σημαίνει ευθύνη. Αυτό το δρόμο αποφάσισα να πορευτώ. Με καθαρή ματιά και σταθερή περπατησιά. Αυτό το όμορφο μονοπάτι της ευθύνης θέλω να το περπατήσουμε μαζί.»

«Ζούμε στην Κρήτη. Έναν ευλογημένο τόπο γεμάτο φως. Ζούμε σε ένα τόπο με Πολιτισμό, με Ιστορία, με φυσικές ομορφιές. Μεγάλο στοίχημα για το Τυμπάκι, για τη Μεσαρά, η τουριστική ανάπτυξη. Που θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία. Που θα κρατήσει τους νέους στον τόπο τους. Απαραίτητη προϋπόθεση, η σύνδεση του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου του Καστελίου με το Νότο. Με τη Μεσαρά, με το Τυμπάκι, με τα Μάταλα.»

Και αφού ανέλυσε το σημαντικό έργο της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία και τη διαφορά της με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε:

«Όλοι εσείς στις 21 Μαΐου θα δώσετε την απάντηση. Θα επιλέξετε τη συνέπεια και τη σταθερότητα. Θα επιλέξετε η Πατρίδα μας να πάει μπροστά. Θα επιλέξετε τη Νέα Δημοκρατία. Θα επιλέξετε για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και όλοι μαζί όπως λέει ο Ελύτης θα κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ