Η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου με 4-2 την Μικτή Μεσσηνίας και πρόκριση στους "8"

Petite Perle 300×250

Το Ηράκλειο με επικράτησε της Μικτής Μεσσηνίας με 4-2 και πήρε την πρόκριση στη προημιτελική φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ16!

Πρώτη φάση 6ο λεπτό για Μεσσηνία με την κεφάλια του Γκίζα να μπλοκάρει ο Χαχλιουτάκης

Στο 7΄ κόρνερ για το Ηράκλειο ο Τσαγκαράκης εξ επαφής έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Το 1-0 για την Μικτή Ηρακλείου στο 10΄ μετά από μπαλιά του Χότζα πλάσαρε ο Καλλέργης εύστοχα .

Στο 18΄ λάθος πάσα του Βγόντζα στην άμυνα στο ύψος της περιοχής, σουτ του Ντελή η μπάλα χωρίς πολύ δύναμη στο σουτ πέρασε άουτ ελεγχόμενα από τον Χαχλιουτάκη.

Στο 23' ήρθε η ισοφάριση για την Μεσσηνία σε 1-1 πήρε ο Ντελής τη μπάλα από πλάγια θέση και με σουτ στην απέναντι γωνία σκόραρε.
Στο πρώτο μισάωρο η ομάδα του Ηρακλείου είχε την κατοχή με καλό στήσιμο μέσα στο γήπεδο αγωνίστηκε πειθαρχημένα χωρίς βεβιασμένες κινήσεις ωστόσο το σκορ ήταν ισόπαλο.

Στο 34΄ σέντρα του Τζαγκαράκη κεφάλια του Καλλέργη έδιωξε με υπερένταση ο Βαρέλας.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν δίκαιο για τις δυο ομάδες με το Ηράκλειο να έχει την υπέροχη , να δημιουργεί φάσεις και να πιέζει για ένα δεύτερο τέρμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να αιφνιδιάζονται από την ισοφάριση και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων τους .

Φοβερό σουτ της Μεσσηνίας από το Γεωργουλέα στο 48' η μπάλα στο οριζόντιο .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 54' ευκαιρία για το Ηράκλειο όταν ο Φθενάκης βγήκε σε τετ α τετ με τον Βαρελά κόβει στον Τσαγκαράκη, σε κενό τέρμα έδιωξε την τελευταία στιγμή ο αμυντικός σε κόρνερ .

Εκτέλεσε το κόρνερ ο Μαυρογιαννάκης με την μπάλα να έχει πολλά φάλτσα να καταλήγει στην εστία του ανήμπορου Βαρελά να αντιδράσει γράφοντας το 2-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 63' ο Χότζα εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Φαϊτάκης έγραψε το 3-1 με κεφαλιά .

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ορφανουδάκης που είχε μπεί ένα λεπτό αργότερα με συρτό σούτ πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και στην αριστερη γωνία του πορτιέρο για το 4-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Μεσσηνία απάντησε στο 70 ' με τον Γεωργουλέα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και κόντρα σε αμυντικό για το τελικό 4-2.

Το Ηράκλειο ανέβασε ρυθμό και με συνδυασμένη προσπάθεια και τελικό αποδέκτη τον Καλογιαννάκη, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Ηρακλείου προκρίθηκε στην φάση των 8 και περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του .

Οι συνθέσεις: 

Hράκλειο: Χαχλιουτάκης, Βγόντζας, Κουμάκης, Τζιράκης, Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης Δ., Καλλέργης, Χότζα, Τζαγκαράκης (66΄ Ορφανουδάκης), Κωνσταντακόπουλος (66΄ Ορφανουδάκης), Φθενάκης (88΄Μαυρογιάννης).

Μεσσηνία: Βαρελάς Π., Παπαδόπουλος (32΄Τζαννές), Δουφεξής, Κυριακόπουλος, Σεντεμεντές, Βαρελάς Σπ., Ντελής (79΄Καλογερόπουλος), Ντερβίσι (79΄Δημόπουλος), Γκίζας (53΄Τσαούσης), Ζαχαριάς (53΄Χότζα), Γεωργουλέας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ