Περιοδεία του Σωκράτη Βαρδάκη σε χωριά των Δήμων Φαιστού και Γόρτυνας

Petite Perle 300×250

            Σε χωριά των Δήμων Φαιστού και Γόρτυνας, βρέθηκε ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στον νομό Ηρακλείου.

            Διάχυτη είναι η αγωνία του κόσμου στις αγροτικές αυτές περιοχές, που δίνει καθημερινό αγώνα για την επιβίωσή του, καθώς οι υποσχέσεις της κυβέρνηση Μητσοτάκη για στήριξη του πρωτογενούς τομέα έμειναν στα λόγια. 

Αντίστοιχη είναι η αγανάκτηση για εργαζόμενους και συνταξιούχους, που έχουν φτάσει σε οριακό σημείο λόγω της ακρίβειας που συνθλίβει τα νοικοκυριά.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με τους πολίτες για τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για τα 11 σημεία του Συμβολαίου Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και το πρόγραμμα των 50 πρώτων ημερών της νέας προοδευτικής κυβέρνησης.

«Η οργή του κόσμου δεν καταλαγιάζει πια, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η ανάγκη για την πολιτική αλλαγή είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία. Στις 21 του Μάη το φως, η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη θα επιστρέψουν στην χώρα μας», τόνισε ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ