Στον τελικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος πέρασε το ΓΕΛ Γαζίου (φώτο)

Petite Perle 300×250

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Γαζίου κέρδισε σήμερα με 6-1 στα ημιτελικά του Final Four το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου και πέρασε στον τελικό του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.

Αύριο Πέμπτη και ώρα 11:30 π.μ θα παίξει στο μεγάλο τελικό με το Ιδιωτικό ΓΕΛ Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας "Π. Νικολαΐδης".

Στο πρώτο ημίχρονο ΓΕΛ Γαζίου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο, δείχνοντας ότι δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση.

Μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ όταν από εκπληκτικό συνδυασμό τελικός παραλήπτης της μπάλας ήταν ο Φανουράκης που με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0.

Το ΓΕΛ Γαζίου συνέχισε να υπερέχει και στο 23' ο Γανόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 34' μετά από ωραίο συνδυασμό από αριστερά με σουτ έγραψε το 3-0.

Η Σάμος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μείωσε σε 3-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με το ΓΕΛ Γαζίου να συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά την Σάμο και να σκοράρει όποτε ήθελε.

Στο 52΄ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιγνιδιού ο Γανόπουλος έκανε το 4-1, στο 56΄ ο Φαϊτάκης πέτυχε το 5-1 και στο 67΄ ο αρχηγός Σπύρος Ζαχαριουδάκης διαμόρφωσε το τελικό 6-1 αφού απο κει και πέρα το ΓΕΛ Γαζίου πάτησε φρένο.

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι Αρκιλέα, Γανόπουλος Γεώργιος, Ζαχαριουδάκης Σπύρος, Φαϊτάκης Εμμανουήλ, Μακράκης Ελευθέριος, Σαλούστρος Δημήτρης, Βιδιαδάκης Γεώργιος, Καλαϊτζάκης Γεώργιος, Φανουράκης Θεόδωρος, Πιστικός Βασίλης, Σημαντηράκης Ηλίας.

Έπαιξαν και οι: Ξημεράκης Στέλιος, Παντερής Γρηγόρης, Φοβάκης Χρήστος, Παπαδάκης Μιχάλης, Σηφάκης Μάνος.

Συνοδός καθηγητής: Κορτσινίδης Κων/νος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ