Κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμο η Ελένη Βατσινά στην κεντρική ομιλία της (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Παρουσία πλήθους κόσμου, η προεκλογική συγκέντρωση της Ελένης Βατσινά, στο Ηράκλειο.

Με άρωμα νίκης, στην κατάμεστη αίθουσα «Φουγάρο», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελένης Βατσινά. 

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε τους πολίτες να γεμίσουν ασφυκτικά την αίθουσα και να ακούσουν την υποψήφια βουλευτή.

Η Ελένη Βατσινά απευθύνθηκε στο κοινό που απαρτιζόταν από όλες τις ηλικίες και από όλες τις κοινωνικές αφετηρίες, μιλώντας για ζητήματα απτά, καθημερινότητας και επιβίωσης, ζητήματα για τα οποία το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Μίλησε όμως και για την κρίσιμη στιγμή της κάλπης σημειώνοντας με νόημα πως "Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι" καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν το πρόσωπο που θα τους εκπροσωπήσει κρίνοντας από το ποιος μπορεί πραγματικά να ενσκήψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να γιγαντώσει τη φωνή τους.

"Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά η αποψινή. Περιβάλλομαι από εμπιστοσύνη και στήριξη κι αυτό με γεμίζει δύναμη για να συνεχίσω στη διαδρομή που έχω επιλέξει στο ΠΑΣΟΚ. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για την αξιοπρέπειά μας", τόνισε η ίδια στην ομιλία της.

"Μαζί είμαστε σήμερα, μαζί θα είμαστε και την 21η Μαϊου και την επομένη", πρόσθεσε η Ελένη Βατσινά, ιδιαίτερα συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου ενώ ανέφερε ότι "Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει σπίτι του"

"Η Eλλάδα που οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου, που δεν είναι παρίας της ΕΕ, αυτήν οραματιζόμαστε για το αύριο"!

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, επισήμανε: "Οι γυναίκες θύματα βίας μιλούν, διεκδικούν. Να αναδειχθεί εύγλωττα ότι οι γυναίκες δολοφονούνται επειδή είναι γυναίκες" και χειροκροτήθηκε από το κοινό!

Την Ελένη Βατσινά προλόγισαν η αντιπρόεδρος των Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ζέφη Δημαδάμα και ο υποψήφιος του κόμματος στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Παύλος Χρηστίδης με δύο εμπνευσμένα βίντεο-χαιρετισμούς που απέστειλαν, καθώς και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

"Καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν έναν άνθρωπο δυνατό, με ψυχή, με πείσμα, βγαλμένο από την πραγματική κοινωνία. Έναν άνθρωπο πάνω από όλα καθαρό: καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν Ελένη Βατσινά!", σημείωσε ο κ. Βοργιάς

Ο ίδιος σημείωσε πως η Ελένη Βατσινά δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ή "φύτρωσε" ξαφνικά! "Στέκεται στο πλευρό εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, στα προβλήματα του τουρισμού, σε όλους τους κλάδους, στον αγροτικό τομέα και έχει γυρίσει σπιθαμή προς σπιθαμή την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου".

Δήλωσε σίγουρος πως θα βρίσκεται στη Βουλή, στις 22 του μήνα.

Και κατέληξε: «Η Ελένη ήταν εδώ όταν τίθετο θέμα ύπαρξης του κινήματος. Η Ελένη Βατσινά είναι το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε την επόμενη μέρα στη Βουλή», είπε και πρόσθεσε πως τερμάτισε δεύτερη μετά από ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Βασίλη Κεγκέρογλου. "Αλλά ήρθε η ώρα που θα τερματίσει πρώτη!»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ