Το ΓΕΛ Γαζίου πρωταθλητής Ελλάδας νίκησε στον τελικό 4-1 το Αριστοτέλειο (φώτο)

Petite Perle 300×250

Η εκπληκτική ομάδα του ΓΕΛ Γαζίου κατάκτησε με πανηγυρικό τρόπο το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα, αφού στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Νίκαιας συνέτριψε το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης με 4-1.

Τα αστέρια του ΓΕΛ Γαζίου κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του τελικού, πήραν τον έλεγχο στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και με ηγέτη το Ζαχαριουδάκη ήταν συνεχώς στην επίθεση δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 26΄ ο Ζαχαριουδάκης με φοβερό σουτ έξω απο την περιοχή έγραψε το 1-0 για το ΓΕΛ Γαζίου, ενω στο 43΄ ο Γανόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ΓΕΛ Γαζίου έπαιξε ακόμα καλύτερα και με δυο γκολ του ζογκλέρ Φαϊτάκη στο 53΄ και στο 68΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Το Αριστοτέλειο μείωσε σε 3-1 αλλά ήρθε ο Γανόπουλος στο 89΄ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι Αρκιλέα, Γανόπουλος Γεώργιος, Ζαχαριουδάκης Σπύρος, Φαϊτάκης Εμμανουήλ, Μακράκης Ελευθέριος, Σαλούστρος Δημήτρης, Βιδιαδάκης Γεώργιος, Καλαϊτζάκης Γεώργιος, Φανουράκης Θεόδωρος, Πιστικός Βασίλης, Σημαντηράκης Ηλίας.

Έπαιξαν και οι: Φοβάκης, Παπαδάκης, Παντερής, Ξημεράκης, Αλεξανδράκης.

Συνοδός καθηγητής: Κορτσινίδης Κων/νος

Ευχαριστήριο:

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Κωστάκη, τον Σύλλογο Καθηγητών του σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων, τους συμμαθητές/-τριες, φίλους και όλους εκείνους που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά τους αυτή. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Παντερή, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Λυρώνη, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μποκέα, καθώς και τους προπονητές των Κ17 και Κ19 και τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ΟΦΗ για την αμέριστη συμπαράσταση που μας παρείχαν σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Σπανό που ήταν δίπλα στα παιδιά σε όλη τους την πορεία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ