Ορκωμοσία 11 εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η ορκωμοσία των μονίμων πλέον υπαλλήλων της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου, στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Μερκουλίδη και Μιχάλη Μουρτζάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γαβριήλ Κουρή και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικών Δομών Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Στρατάκη.

    Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε το μόνιμο πλέον προσωπικό, τους ευχήθηκε καλή νέα θητεία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το εν λόγω Πρόγραμμα αποτελεί τη «βιτρίνα» του Δήμου που αποδεικνύει σε καθημερινή βάση αλλά και σε όλες τις κρίσιμες καταστάσεις, όπως την περίοδο της πανδημίας, πόσο σημαντική είναι η προσφορά του.

«Εκφράζω την ικανοποίηση και την χαρά μου για τη μονιμοποίηση του προσωπικού που για πολλά χρόνια εργαζόταν με συμβάσεις. Οι εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»,  προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες για περισσότερο από 20 χρόνια, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες . Εύχομαι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με την ίδια αποτελεσματικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Related Articles