Ροδιά: Παρέμβαση με αιχμές για τη δημοτική αρχή από τον Τοπικό Σύμβουλο Αντώνη Ροδίτη

Petite Perle 300×250

Δείτε τι αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ο Τοπικός Σύμβουλος Ροδιάς Αντώνης Ροδίτης για θέματα του χωριού του επισημαίνοντας την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, αλλά και τις πρόχειρες παρεμβάσεις που αντί να λύνουν προβλήματα δημιουργούν περισσότερα.

Δείτε τι αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα ,στον κάτω δρόμο της Ροδιάς. Ένας δρόμος ο οποίος είχε γίνει χάρχαλο που λένε στο χωριό μου, από τις συνεχείς παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΜ .Ένας δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε από σπόντα , μετά την ακύρωση των παρεμβάσεων , στον δρόμο από Μεμέτη Αλώνι έως Παλαιόκαστρο .

Ένα έργο μελετημένο και δημοπρατημένο , το οποίο αποτελούσε επιθυμία και αναγκαιότητα για πολλούς ανθρώπους. Ένα έργο όπου στην συνέχεια οι υποσχέσεις για επαναδημοπράτηση ήταν συνεχείς , όπως επίσης και η κοροϊδία .Όσον αφορά την ασφαλτόστρωση ,γνωρίζω στους κατοίκους της Ροδιάς ,ότι πάρα πολλές φορές παρακάλεσα τον κύριο Δήμαρχο ,να παρέμβει στην ΔΕΥΑΜ ,ούτως ώστε να γίνει αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον συγκεκριμένο δρόμο, προκειμένου να μην έρθει ξανά η ΔΕΥΑΜ μετά την ασφαλτόστρωση και να κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά , δηλαδή να πάρει ένα τσαπάκι και να αρχίσει να σκάβει την άσφαλτο .

Τελευταία υπόμνηση προς τον Δήμαρχο ήταν την περασμένη εβδομάδα. Ο κύριος Δήμαρχος ,είτε γιατί αδυνατεί να παρέμβει στην ΔΕΥΑΜ , είτε γιατί αδιαφορεί για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει αυτή η υπηρεσία στην Ροδιά , δεν έκανε τίποτα .Το αποτέλεσμα; Χθες το βράδυ τελείωσε η ασφαλτόστρωση ,σήμερα το πρωί έσπασε το δίκτυο στον μόλις ασφαλτοστρωθέντα δρόμο. Συν άλλα δυο σπασίματα του δικτύου , σε σημεία που έχει σπάσει άλλες δέκα φορές . Συν το ότι επί μια βδομάδα , τρέχουν τα λύματα της αποχέτευσης πάνω στην Δημοτική οδό Ροδιάς -Παλαιοκάστρου ,σε σημείο όπου ο δρόμος έχε υποστεί καθίζηση , και για τα οποία λύματα έχει ενημερωθεί η ΔΕΥΑΜ από τις 7-5-2023. Καμία αντίδραση.

Οι δε ενημερώσεις μου γίνονται είτε προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας , είτε προς τον Δήμαρχο , μιας και οι μεγάλοι ηγέτες της ΔΕΥΑΜ (Πρόεδρος- Διευθυντής) απαξιώνουν τις όποιες παρεμβάσεις μου .Οι δε παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΜ και ο τρόπος αντιμετώπισης της ύδρευσης στην Ροδιά, έχουν οδηγήσει σε εκατοντάδες εκσκαφές στο οδικό δίκτυο της Ροδιάς και μάλιστα με ανορθόδοξο τρόπο , προκαλώντας σοβαρές ζημιές , ενώ παράλληλα , έχουν οδηγηθεί προς την θάλασσα χιλιάδες κυβικά νερού , επί Δημαρχίας κύριου ΜΠΟΚΕΑ, τα οποία κοστίζουν χιλιάδες ευρώ . Τα οποία φυσικά καλείται να πληρώσει είτε ο δημότης Μαλεβιζίου , είτε γενικά ο Έλληνας πολίτης .

Ο δε κύριος Δήμαρχος , έχει κληθεί από μένα προσωπικά , πάμπολες φορές , μετά την καταστροφική πλημμύρα της 15ης Οκτωβρίου , προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε στην Ροδιά και παράλληλα να δει τις φθορές που έχει προκαλέσει η ΔΕΥΑΜ ,αλλά ποτέ δεν βρίσκει χρόνο.

Τελευταία υπόσχεση ήταν για την περασμένη εβδομάδα , οπότε και θα ερχότανε μαζί με τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΜ, αλλά πάλι οι υποσχέσεις μείνανε υποσχέσεις .Ίσως όλη αυτή η συμπεριφορά , οφείλεται στο ιό της αλαζονείας , η οποία έχει κυριεύσει την Δημοτική Αρχή , ελλείψει αντιπολίτευσης και πιθανού αντιπάλου στις επερχόμενες εκλογές .Ίσως και να επιδεινώνεται αυτή η ίωση της αλαζονείας από την συλλογική αδιαφορία που επικρατεί , ή την φοβερή επιθυμία κάποιον συγχωριανών μου , να πιάσουνε πρώτο στασίδι στο ψηφοδέλτιο του κυρίου ΜΠΟΚΕΑ.

Είτε γιατί έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι από το τεράστιο έργο που έχει παραχθεί στην Ροδιά . ή για δικούς τους προσωπικούς λόγους .Επειδή εγώ πάντως , έχω πέσει θύμα κοροϊδίας με τα λόγια και τις προφορικές υποσχέσεις από τώρα και στο εξής οι όποιες παρεμβάσεις μου προς την Δημοτική Αρχή , θα γίνονται εγγράφως και ει δυνατόν δημόσια.

Παράκληση προς όποιον διαβάσει αυτό το κατεβατό και τον ενδιαφέρει , (κυρίως συγχωριανούς μου ) και συμφωνεί με αυτό , να κάνει ένα like ή μια κοινοποίηση ,εφ' όσον δεν έχει πρόβλημα.

Εάν πάλι έχει διαφορετική άποψη , δεκτή κάθε καλοπροαίρετη διαφωνία ή κριτική .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ