Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για επίσκεψη ο κ. Γιώργος Επιτροπάκης

Petite Perle 300×250

Επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιώργος Επιτροπάκης.

Ο κ. Επιτροπάκης συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Τέρζάκη Κωνσταντίνο, γιατρούς και προσωπικό και συνομίλησε μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Ο κ. Επιτροπάκης επανέλαβε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά είναι η αναβάθμιση του ΕΣΥ και οι βελτιώσεις στο Σύστημα Υγείας και τα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας.

«Τα τελευταία χρόνια, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, κάτω από αντίξοες συνθήκες έχει καταφέρει να βελτιώσει τόσο τις υποδομές και τον εξοπλισμό του, όσο όμως και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Επιτροπάκης για να προσθέσει:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Στόχος μας είναι η Δημόσια Υγεία να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα προς όφελος όλων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε κι αυτό το στοίχημα θα κερδίσουμε την επόμενη ημέρα».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ