Γυμνάσιο Τυλίσου: Ανταλλαγή μαθητών στα πλαίσια του προγράμματος erasmous (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Στα πλαίσια του προγράμματος erasmous μαθητές από σχολεία Γερμανίας και Γαλλίας βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Ιωάννης Περδικάρης στην Τύλισο για περιβαλλοντικές δράσεις.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Τυλίσου Γιάννης Ροδουσάκης και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό πρόσφεραν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στα παιδιά και τους συνοδούς τους. Μάλιστα την Παρασκευή το μεσημέρι προς τιμήν των φιλοξενουμένων τους πρόσφεραν πλούσιο μπουφέ.

Τις δύο πρώτες ημέρες οι μικροί μαθητές επισκέφθηκαν το ενυδρείο, όπου προχώρησαν στον καθαρισμό της παραλίας πέριξ αυτού και στη συνέχεια καθάρισαν εντός και εκτός του περιβάλλοντος χώρου του Γυμνασίου Τυλίσου.

Αύριο μαζί με τους μαθητές του Γυμνασίου Τυλίσου θα φυτέψουν στο χώρο που χρησιμοποιείτε σαν κήπος βότανα, αλλά και διάφορα κηπευτικά.

Για το πρόγραμμα μίλησε στη Φωνή Μαλεβιζίου η καθηγήτρια αγγλικών Ειρήνη Μανουσάκη που ζει και εργάζεται στη Γαλλία και η καταγωγή της είναι από την Τύλισο. Επίσης ευχαρίστησε το Γυμνασιάρχη κ. Ροδουσάκη για τη φιλοξενία, το Δήμο Μαλεβιζίου για τη συνεργασία.

Τη σημαντική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περυσινάκης και Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ