Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε Άγιες Παρασκιές Πεζά Άγιο Βασίλειο και Χουδέτσι

Θερμή υποδοχή συνάντησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού από τους κατοίκους κατά την περιοδεία του σε Άγιες Παρασκιές, Πεζά, Άγιο Βασίλειο και Χουδέτσι.

Από τις συναντήσεις στα καφενεία δεν έλειψαν τα γέλια, τα τραγούδια και οι ιστορίες από τα παλιά. Κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν οι επερχόμενες εκλογές και το διακύβευμα της κάλπης της 21ης Μαΐου.

Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Αυγενάκη για τα άμεσα αντανακλαστικά και τη διαρκή του παρουσία απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις. Ο Λ. Αυγενάκης από τη μεριά του, τόνισε ότι είναι παρών σε όλα τα προβλήματα των περιοχών, δίνοντας άμεσες λύσεις και δρομολογώντας την αντιμετώπιση προτεραιοτήτων, όπως η αποκατάσταση των ιερών ναών.

Ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τους κατοίκους να αξιολογήσουν την πορεία και την παρουσία του σε όλη την κυβερνητική θητεία, καθώς και να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν το έργο του με νηφαλιότητα και με σύνεση.

Οι κάτοικοι αναγνωρίζουν τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις και ιδιαίτερα τη συνεχή παρουσία μου σε όλα τα προβλήματα του νομού από την πρώτη στιγμή.

Η σχέση μου με τους συντοπίτες μου δεν περιέχει μεγάλα λόγια και βαριές υποσχέσεις για την ψηφοθηρία. Τις ίδιες αρχές υπηρετώ πιστά και στην επίλυση σοβαρών θεμάτων. Αντιμετωπίζουμε όλες τις εκκρεμότητες σταδιακά και με σχέδιο. Ανάμεσα σε αυτά και τα ιερατικά ζητήματα. Λύσαμε προβλήματα δεκαετιών. Προχωρήσαμε μεθοδικά στην καταγραφή των ναών. Και συνεχίζουμε το σχέδιο της αποκατάστασής τους από τους καταστροφικούς σεισμούς που είναι απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Κάλεσα τους κατοίκους να αξιολογήσουν την πορεία και την παρουσία μου σε όλη την κυβερνητική θητεία. Να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν το έργο μου με νηφαλιότητα και με σύνεση. Και την επόμενη ημέρα των εκλογών, πάλι σαν μια γροθιά θα είμαστε ενωμένοι, ώστε να μην σβήσει ξανά το χαμόγελο από αυτές τις περιοχές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ