Με μεγάλη επιτυχία η Πολιτική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο με τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Petite Perle 300×250

Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για τον λαό μας από αυτές τις εκλογές, είναι να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ! Αυτό τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης προσθέτοντας ότι όσο πιο αδύναμα, όσο πιο ασταθή είναι τα κόμματα του κεφαλαίου, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τα «συμπληρώματά» τους, τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Σημείωσε ότι ο λαός της Κρήτης ξέρει, ότι έχει πολλά να κερδίσει από ένα ισχυρό ΚΚΕ με περισσότερους εκλεγμένους βουλευτές που θα τους έχουν στο πλάι τους.

Υπογράμμισε πως «μέχρι το τελευταίο λεπτό κάνουμε τη νύχτα μέρα! Για να πάρουν απάντηση αυτοί που κυβερνούν τα τελευταία 4 χρόνια και τσάκισαν τον λαό με την πολιτική τους. Και απάντηση μπορούν να πάρουν μόνο με την ψήφο στον αυθεντικό αντίπαλο της πολιτικής τους, στο ΚΚΕ. Όπως πήραν απάντηση στις φοιτητικές εκλογές, όπου η παράταξη της ΚΝΕ, η Πανσπουδαστική, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτη δύναμη, αφήνοντας 10 ποσοστιαίες μονάδες πίσω την κυβερνητική ΔΑΠ και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να ανταγωνίζεται τα λευκά…»

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α. και υποψήφιος βουλευτής Χανίων. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, αφυπηρετήσας καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του ΑΠΘ και επίσης υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου και ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ