Τύλισος: Εκδήλωση ζωής για την πρόληψη του καρκίνου (φώτο)

Petite Perle 300×250

Μία σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Δύκτιννα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο με ενδιαφέρουσες ομιλίες πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου στην Τύλισο.

Το θέμα ήταν η Πρόληψη καρκίνου και ψυχοκοινωνική στήριξη ογκολογικού ασθενούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Δύκτιννα Κωνσταντίνας Χαλκιαδάκη και ακολούθησε η Πρόεδρος του ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο κ. Καίτη Κουναλάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι κύριες ομιλίες από την κ. Αναστασία Μαλά Παθολόγο Ογκολόγο Επικουρική Επιμελήτρια Β΄ ΠΑΓΝΗ και τον κ. Εμμανουήλ Καφετζάκη Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή.

Μεταξύ άλλων τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο ιατρός και υποψήφιος Βουλευτής Λάμπρος Βαμβακάς, η δημοσιογράφος και υποψήφια Βουλευτής Αντιγόνη Ανδρεάκη, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Κύρκος και ο εφημέριος Τυλίσου πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης.

Στο τέλος των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις και έγινε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, ενώ οι διοργανωτές πρόσφεραν κέρασμα για όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαγγέλης Τσαγκαράκης με την Αντιγόνη Ανδρεάκη.
Ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης και ο τοπικός σύμβουλος Μιχάλης Χαλκιαδάκης
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δύκτιννα Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη με την Καίτη Κουναλάκη.
Ο υποψήφιος Βουλευτής και ιατρός Λάμπρος Βαμβακάς

Ευχαριστήριο:

Ο σύλλογος γυναικών Δύκτιννα ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε χθες 13/5/23 στην Τύλισο ,στη αίθουσα της δημοτικής πινακοθήκης Μαλεβιζίου με θέμα πρόληψη καρκίνου και ψυχοκοινωνική στήριξη ογκολογικού ασθενούς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Γρηγόρη Περυσινάκη ,τον εφημέριο Τυλίσου πατήρ Γεώργιο Μαλλιωτάκη, τον ιατρό και υποψήφιο Βουλευτή Λάμπρο Βαμβακά, τον σύλλογο ευ ζω με τον καρκίνο ,τη δημοσιογράφο και υποψήφια Βουλευτή Αντιγόνη Ανδρεάκη. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Μαλεβιζίου για την παραχώρηση της αίθουσας στην Δημοτική πινακοθήκη και τέλος τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου για την άριστη συνεργασία μας.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ