Επιτροπάκης και Κτιστάκη επισκέφτηκαν το ΠΑΓΝΗ

Petite Perle 300×250

Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου πραγματοποίησαν ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιώργος Επιτροπάκης και η Υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ.Κτιστάκη Ελένη….

Ο κ. Επιτροπάκης και η κ.Κτιστάκη συναντήθηκαν με τον Διοικητή κ. Χαλκιαδάκη, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Κτενιαδάκη, γιατρούς και προσωπικό και συνομίλησαν μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Η κ.Κτιστάκη δήλωσε "στόχος της Νέας Δημοκρατίας ειναι να έχουμε όλοι αξιοπρεπή δημόσια υγεία και ακόμη καλύτερα νοσοκομεία"

Ο κ. Επιτροπάκης επανέλαβε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά είναι η αναβάθμιση του ΕΣΥ και οι βελτιώσεις στο Σύστημα Υγείας και τα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας.

«Τα τελευταία χρόνια, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, κάτω από αντίξοες συνθήκες έχει καταφέρει να βελτιώσει τόσο τις υποδομές και τον εξοπλισμό του, όσο όμως και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Επιτροπάκης για να προσθέσει:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας μας, αλλά γιατί αποτελεί και κοιτίδα αριστείας λόγω της διασύνδεσης του με την Ιατρική Σχολή. Στόχος μας είναι η Δημόσια Υγεία να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα προς όφελος όλων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε κι αυτό το στοίχημα θα κερδίσουμε την επόμενη ημέρα».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ