Με επιτυχία η Προεκλογική Συγκέντρωση ΚΚΕ στη Σητεία

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση της  Κ.Ο. Λασιθίου του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, την Παρασκευή 12 Μαΐου στην Σητεία, με τίτλο: «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ- Ασπίδα για το τώρα- Ελπίδα για το αύριο!».Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησεο Συμεωνίδης Σίμος, υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνεο Κωστής Δερμιτζάκης, υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου με το ΚΚΕ.

Στην ομιλία του ο Σίμος Συμεωνίδης μεταξύ άλλων τόνισε τα παρακάτω:

«Είναι τεράστιες οι δυνατότητες να έχουμε σημαντική εκλογική άνοδο στο Λασίθι και στη Σητεία. Είναι πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι , νέες και νέοι που αντιλαμβάνονται ότι αυτός ο δρόμος ανάπτυξης, ο καπιταλιστικός –άρα και αντιλαϊκός- δρόμος, που υπηρετούν τα άλλα κόμματα, δεν χωράει τις ανάγκες της λαϊκής πλειοψηφίας, απεναντίας τσακίζει δικαιώματα και κατακτήσεις για να εξασφαλίζει υπερκέρδη για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Μπορούμε να συμβάλλουμε πολλοί περισσότεροι ώστε στις εκλογές και μετά από αυτές να δυναμώσει το ΚΚΕ, που είναι το μοναδικό αντίπαλο δέος στην πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» όλων των κομμάτων και των στελεχών της που κυβέρνησαν την  χώρα!

(…)«Δεν είναι άλλος θεός σε αυτό τον τόπο, είναι η ίδια αντιλαϊκή πολιτική που διαχρονικά υπηρέτησαν οι κυβερνήσεις και φτάσαμε ως εδώ!

Κάθε ξενοδοχοϋπάλληλος κλάπηκε για να συγκεντρώνουν αμύθητα κέρδη οι ξενοδόχοι. Κάθε μικρός επαγγελματίας φοροληστεύεται για να φοροαπαλάσσονται οι εφοπλιστές και άλλοι. Κάθε σπίτι και περιουσία που πλειστηριάζεται μεταφράζεται σε κέρδη αποτυπωμένα σε ισολογισμούς. Κάθε σχολειό, νοσοκομείο που υποβαθμίζεται υποτάσσεται στο στόχο της δημοσιονομικής σταθερότητας για να επιδοτούνται μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Κάθε δρόμος, αντιπλημμυρικό έργο, άλλα έργα αναγκαίας υποδομής που δεν υλοποιείται, ή αποζημιώσεις από καταστροφές που δεν δίνονται, είναι για να υπάρχουν λεφτά για αυτά που επιτάσσει η καπιταλιστική κερδοφορία. Κάθε βουνό και σπιθαμή ελεύθερης γης λεηλατείται για να αυγατίζουν τα κέρδη τους ενεργειακοί κολοσσοί με τον λαό να βυθίζεται ταυτόχρονα στην ενεργειακή φτώχεια.» (…)

«Επειδή έχουμε ακούσει διάφορα και ακούσουμε διάφορα τις επόμενες μέρες λέμε καθαρά ότι το καλύτερο για τον Λαό είναι να προκύψει μία κυβέρνηση αδύναμων και φοβισμένων… μια κυβέρνηση που θα νιώθει την καυτή ανάσα του εργατικού-λαϊκού κινήματος σε  κάθε της αντιλαϊκό βήμα.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δυνατό ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σωτήρες

Για να ανασάνει ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί τη δύναμη του και το κόμμα του.. το ΚΚΕ!

Γιατί εμείς θέλουμε η γη να γίνει κόκκινη από ζωή… θα φροντίσουμε εμείς για αυτό!»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ