Π. Μπαριτάκης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό» – Κατάμεστη η αίθουσα στην κεντρική ομιλία

Petite Perle 300×250

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μάη, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στο Ηράκλειο, Παύλος Μπαριτάκης, πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Φίλοι και υποστηρικτές του κ. Μπαριτάκη, κατέκλυσαν το χώρο της προεκλογικής εκδήλωσης, γεμίζοντας τόσο την αίθουσα του ξενοδοχείου, όσο και το φουαγιέ!

Ενώ την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή, τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πολιτικά πρόσωπα, κομματικά στελέχη και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σημειώνεται ότι τον κ. Μπαριτάκη προλόγισαν: ο κ. Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος  ΓΕΣΕΒΕ, ο κ. Βασίλης Καμπάνης πρόεδρος ΠΟΦΕΕ, ο κ. Στέλιος Βοργιάς πρόεδρος ΕΚΗ, ο κ. Χαράλαμπος Λεκάκης πρόεδρος ΟΕΒΕΝΗ και ο κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος, γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις όλων των ομιλητών ήταν πως ο Παύλος Μπαριτάκης, αποτελεί ένα αξιόμαχο στέλεχος, έναν άνθρωπο με αξίες και αρχές. Έναν έμπειρο αγωνιστή, που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα, μέσα από την παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για αυτό και κάλεσαν όλους να στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. «Έχει όραμα, είναι αγωνιστής και κατανοεί τις δυσκολίες των πολιτών. Πιάνει το παλμό της κοινωνίας, γιατί είναι ο δικός μας άνθρωπος», σημείωσε ο κ. Καμπάνης. «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στη Βουλή ανθρώπους σαν τον Παύλο Μπαριτάκη. Έναν άνθρωπο δικό μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καββαθάς, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι κ. Βοργιάς, Λεκάκης και Αντωνόπουλος, που επισήμαναν πως το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται στελέχη σαν τον κ. Μπαριτάκη, με τον πρόεδρο του ΕΚΗ να τονίζει πως η  υποψηφιότητα  του  Παύλου Μπαριτάκη ενισχύει  το  ΠΑΣΟΚ με  νέους  ψηφοφόρους που είναι  και το  ζητούμενο των εκλογών.

Ο υποψήφιος Βουλευτής, φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ανέβηκε στο βήμα, στέλνοντας μήνυμα από την κατάμεστη αίθουσα και το γεμάτο φουαγιέ του ξενοδοχείου, πως το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει επιστρέψει ενωμένο και δυνατό!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την βραδιά, που για εμένα σηματοδοτεί και σημαίνει πάρα πολλά στην ψυχή μου και στη συνείδηση μου.

Και θα ήθελα να αναλάβω απέναντι σε όλες και όλους σας την υποχρέωση να είμαι πάντα δίπλα σας, όπως και εσείς στέκεστε σήμερα δίπλα σε εμένα.

Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας για να αποδείξουμε σε όλους ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ξανά ενωμένο και δυνατό», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Μπαριτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχει βιώσει ως σήμερα η κοινωνία, στην αξία της κάθε ψήφου ξεχωριστά, αλλά και στους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Μπαριτάκης ανέλυσε τις θέσεις της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης για κομβικούς τομείς, όπως είναι η Οικονομία, οι Υποδομές, η Παιδεία, η Υγεία, ο Πρωτογενής Τομέας και η στήριξη των πολιτών μέσα από την άσκηση μιας πραγματικής κοινωνικής πολιτικής.

Στάθηκε στα σοβαρά και άλυτα προβλήματα του Νομού Ηρακλείου σε κομβικούς τομείς και στη δυναμική που μπορεί να υπάρξει, ώστε να μπει σε μια ακόμη μεγαλύτερη αναπτυξιακή τροχιά.

Ενώ έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις  Σκέρτσου  για  τις  γερμανικές  αποζημιώσεις, λέγοντας πως αυτές, ούτε  παραγράφονται, ούτε και θα  σταματήσουν  να  αποτελούν πεδίο διεκδίκησης,  ως  ελάχιστο  φόρο  τιμής  στη  μνήμη των θυμάτων της  ναζιστικής  Κατοχής.

Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των πολιτών του Ηρακλείου, με εκπροσώπους του στη Βουλή που έχουν διάθεση να το υπηρετήσουν και όχι να υπηρετήσει αυτό ιδιωτικές τους επιδιώξεις.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει επιστρέψει ενωμένο και δυνατό και είναι έτοιμο να κερδίσει και αυτό τον αγώνα, είπε ο κ. Μπαριτάκης, που ζήτησε την στήριξή όλων,  με την ψήφο τους για να του δοθεί η ευκαιρία με αποτελεσματικότητα ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να εκπροσωπήσει το Κίνημα και τους ίδιους

«Για να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα. Γιατί είμαι βέβαιος ότι και αυτόν θα τον κερδίσουμε!», κατέληξε ο κ. Μπαριτάκης, με τη βραδιά να ολοκληρώνεται με «θερμά» χειροκροτήματα, επευφημίες και πολλές ευχές για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου για τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ