Προϋπόθεση προόδου η εσωτερική ασφάλεια

Petite Perle 300×250

Επίσκεψη Μάξιμου Σενετάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου 

Με τη φράση «οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους Έλληνες αστυνομικούς την τεράστια συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο», ολοκλήρωσε ο Μάξιμος Σενετάκης, την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου που συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, με τον ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη, τον Διοικητή της Άμεσης Δράσης Γιώργο Πικράκη, τον Διοικητή της Τροχαίας Στέλιο Καρακούδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Νίκο Καλομοίρη, εξήρε τις αδιάκοπες προσπάθειες του Αστυνομικού Σώματος για τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, μέσα από τον ρόλο που κατέχουν στην ελληνική κοινωνία. «Η εσωτερική ασφάλεια είναι πρωταρχικός και πολύτιμος πόρος για κάθε ευνομούμενο κράτος! Είναι όρος κοινωνικής σταθερότητας και προϋπόθεση προόδου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα διαχρονικά αιτήματα των αστυνομικών, το επίδομα επικινδυνότητας, η βραδινή αποζημίωση και εκείνη των αργιών, η περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό στις τουριστικές περιοχές, η διαρκής εκπαίδευση και ο εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Ο Μάξιμος χαρακτήρισε τα αιτήματα "δίκαια" σημειώνοντας ότι "είναι υποχρέωση της Πολιτείας να τα ικανοποιήσει». 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ