Μυστήριο με την εξαφάνιση 4χρονου στην Αθήνα που αγνοείται από τον Δεκέμβριο

Σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022 εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αθήνα, ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.), 4 ετών, με καταγωγή από την Μολδαβία.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.) και σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Οι έρευνες της αστυνομίας προχωρούν, ωστόσο πρέπει οι άνθρωποι που γνωρίζουν που βρίσκεται το ανήλικο παιδί, να ενημερώσουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς είναι υπόλογοι στην δικαιοσύνη.

Ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,10 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωρίζουμε τι ρούχα φορούσε.

«Είναι μια πολύ περίεργη περίπτωση. Ενημερωθήκαμε σήμερα, προσπαθούμε και εμείς, σε συνεργασία με την αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές, να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί» είπε στο enikos.gr ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις
116000", σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app πού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

πηγή: www.enikos.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ