Ο κόσμος τίμησε το Λάμπρο Βαμβακά στην κεντρική προεκλογική ομιλία του (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

"Όλοι εσείς που ήρθατε απόψε εδώ δίνεται αξία και έμπνευση στον αγώνα μου και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά" τόνισε στους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Λάμπρος Βαμβακάς, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην κεντρική πολιτική εκδήλωσή του στο Κέντρο Olympia Palace, στα Λινοπεράματα Γαζίου.

Μια μεγάλη συγκέντρωση που απηχεί την εκτίμηση του κόσμου στον άνθρωπο και ιατρό Λάμπρο Βαμβακά και τις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύει όλα τα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, των Δημάρχων Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, Αρχανών Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη, Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της ΠΕΔ Γιάννη Κουράκη,  εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων, των ανθρώπων από τον πρωτογενή τομέα, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Ηρακλείου Λάμπρου Αντωνόπουλου και εκατοντάδων πολιτών ο Λάμπρος Βαμβακάς, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού δεν έκρυψε τη συγκίνησή και την πεποίθηση ότι την Κυριακή των εκλογών το ΠΑΣΟΚ, θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι θα πρέπει να πάψουν οι ανισότητες μεταξύ των πολιτών, αλλά και να ακουστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά από άκρη σε άκρη του Νομού Ηρακλείου. Στον προεκλογικό και επίπονο αγώνα με βοηθούν η ομάδα του γραφείου μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου από το υστέρημα του χρόνου τους και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαίου δεν είναι αν το ΠΑΣΟΚ γίνει μεγαλύτερο κόμμα, αλλά αν κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης ξαναβρεί το σπίτι του, το σπίτι της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του σεβασμού και της προόδου.

Τον Λάμπρο Βαμβακά προλόγισαν φίλος και γιατρός Νίκος Ανδρουλάκης, ο δημόσιος υπάλληλος ΑμεΑ Νίκος Μαυροματάκης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Λάμπρος Αντωνόπουλος και έκλεισε η κόρη του Ελευθερία που συγκίνησε με τις αναφορές της στον πατέρα της.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας, όλος ο κόσμος πέρασε και χαιρέτησε το δικό του Λάμπρο, δίνοντας του δύναμη σε αυτό το δύσκολο αγώνα που διεξάγει με ήθος ευελπιστώντας να κερδίσει μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ξεχωριστή στιγμή και όταν η σύζυγος του Αγγέλα μαζί με τις κόρες του πρόσφεραν στο δικό τους άνθρωπο ανθοδέσμες, για να του δηλώσουν ότι βρίσκονται δίπλα του σε αυτό τον όμορφο αγώνα.

Είμαι ο Λάμπρος

Γεννήθηκα στο Κεραμούτσι Μαλεβιζίου το 1963. Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Πρινάρη, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΠαΓΝΗ. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, την Ελπίδα, Δικηγόρο και την Ελευθερία, Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πάνω από όλα για μένα είναι η οικογένεια και οι άνθρωποι γύρω μου. Γι αυτό καθημερινά προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για όλους μας.

Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχω ειδικευθεί στο ΠαΓΝΗ όπου εργάζομαι έως και σήμερα στην Παθολογική – Ογκολογική Κλινική με τον βαθμό του Διευθυντή Ε.Σ.Υ.

Μερικά από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα στην ιατρική μου καριέρα είναι η μετεκπαίδευσή μου στην Γηριατρική Ογκολογία (Ιταλία), ενώ διετέλεσα ο επιστημονικά υπεύθυνος Ιατρός της υπηρεσίας "Κατ' Οίκον Νοσηλείας" του ΠαΓΝΗ-ΓΝ Βενιζελείου από την ίδρυσή της το 2016 και για τρία χρόνια.

Μάλιστα, είναι τιμή για εμένα να αποτελώ μέλος της Ομάδας Εργασίας για την "Κατ' Οίκον Νοσηλεία" του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό την αναβάθμισή της και την εφαρμογή της σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά με χρόνια προβλήματα υγείας.

vamvakas lampros img 02

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, η επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία δεν στάθηκαν εμπόδιο στη διάθεσή μου να προσφέρω. Τόσο στον επαγγελματικό μου χώρο όσο και στον τόπο μου.

Γι' αυτό μεταξύ άλλων προσέφερα ως Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κεραμουτσίου, το Δήμο Μαλεβιζίου ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και στην Περιφέρεια Κρήτης ως Περιφερειακός Σύμβουλος, ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής από το 1981, εκπροσωπώντας διαχρονικά τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξής μας με σταθερότητα, συνέπεια και στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη της κοινωνίας μας και την ισότητα.

Είμαι ο Λάμπρος Ν. Βαμβακάς και είμαι υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου στις Εθνικές Εκλογές του 2023 με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής.

Η στήριξή σου θα είναι η αρχή για να καταφέρουμε πολλά μαζί.

Γίνε συμμέτοχος!

sign vamvakas

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ