Συναντήσεις με πολίτες σε Κρουσώνα Σάρχο και Βούτες είχε ο Λάμπρος Βαμβακάς

Petite Perle 300×250

Την ευκαιρία να συναντηθεί με  κατοίκους και καταστηματάρχες στον Κρουσώνα, στο Σάρχο και στις Βούτες είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Βαμβακάς, ο οποίος επισκέφθηκε τις περιοχές στα πλαίσια των προεκλογικών του περιοδειών.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σε καταστήματα, καφενεία αλλά και στους δρόμους των χωριών συνάντησε πολίτες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν. Όπως του ανέφεραν από τα βασικά προβλήματα που τους απασχολούν είναι οι συνεχόμενες αυξανόμενες τιμές των προιόντων με την παράλληλη μείωση της αγοραστικής τους δύναμης αφού τα έσοδα τους παραμένουν καθηλωμένα ανεξάρτητα από την ιδιότητα τους ως εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι.

Πολλοί από τους πολίτες αναφέρθηκαν στις πολιτικές της Κυβέρνησης που δημιουργούν αδιέξοδα και πλήττουν την μικρομεσαία τάξη, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην άνοδο των τιμών όσων απαιτούνται για τις εκμεταλλεύσεις τους. Παράλληλα αναφέρθηκαν και στην παραμέληση της Κρήτης σε επίπεδο έργων έναντι άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Ο κ.Βαμβακάς άκουσε όσα του είπαν οι πολίτες και δεσμεύτηκε για την προώθηση των αιτημάτων τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ