Το Λύκειο Γαζίου τίμησε τους Πρωταθλητές Ελλάδος

Petite Perle 300×250

Σε μια ζεστή γιορτή το ΓΕΛ Γαζιού τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου του που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εκπληκτική πορεία.

Πρώτα το ΓΕΛ Γαζίου πήρε το Πρωτάθλημα στο Νομό Ηρακλείου στη συνέχεια αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης και η εντυπωσιακή πορεία του ολοκληρώθηκε με το Πρωτάθλημα Ελλάδος με το 4-1 στον τελικό επί του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης.

Το "παρών" έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και φυσικά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος  Μποκέας . Στην τελετή βράβευσης ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Συντονισμού Έργου Τοπικών Κοινοτήτων Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης
Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ανδρέας Παντερής, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Μαλεβιζίου Νίκος Πατραμάνης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλης Κορτσωνάκης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Καραγιαννίδης, ο Διευθυντής του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Γιάννης Νηστικάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης με τους προπονητές των Ακαδημιών Σάββα Κωφίδη και Μανόλη Πατμετζή.

Δεν παρέλειψαν να τιμήσουν και την ΠΑΕ ΟΦΗ ,στην οποία ανήκει η πλειοψηφία των παικτών με τους Ηλία Πουρσανίδη,  Μανώλη Πατεμτζή, Σάββα Κωφίδη και Μανώλη Συκιωτάκη . 

 Όλοι τους ανεξαιρέτως απηύθυναν χαιρετισμό και συνεχάρησαν τα παιδιά για την επιτυχία τους . Ιδιαίτερο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριος Καρτσώνης Καραγιάννης και φυσικά ο Γιάννης Νηστικάκης εκ μέρους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής .

Στην πορεία του έχει διανύσει 14 χρόνια σε Πανελλήνια και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και εξέφρασε την σιγουριά του ότι το ΓΕΛ Γαζίου μπορεί να πάει πολύ μακριά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μαρόκο.

Από την μεριά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι θα κάνει προσπάθεια το Υπουργείο να πάνε όσο το δυνατόν περισσότεροι από την ομάδα στο Μαρόκο για να την ενισχύσουν στην προσπάθεια της.

Το ΓΕΛ Γαζιού θα τιμήσει τις επόμενες μέρες και η Περιφέρεια Κρήτης.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση του Προπονητή της ομάδας Κώστα Κορτσινίδη ο οποίος ευχαρίστησε τον Προπονητή και μέλος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Βασίλη Πλεσίτη για την βοήθεια του στο FINAL FOUR ενώ να μην παραλείψω να αναφέρω ότι πήρε άριστα στην παρουσίαση της εκδήλωσης ο Διευθυντής του ΓΕΛ Γαζιού Γιάννης Κωστάκης.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι τιμητικές πλακέτες πήραν ο Γιάννης Νηστικάκης εκ μέρους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής μαζί με τον Βασίλη Πλεσίτη , ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Δείε παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ