Επιστρέφουν από αύριο 86 άτομα στην καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

-Για νίκη των εργαζομένων μιλά το ΕΚΗ και το Σωματείο

Μεγάλη νίκη για 86 από τους συμβασιούχους της καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου (ΑΣΕΠ 2015 & 2019 ) καθώςεπιστρέφουν στην εργασία τους μέχρι 20/9/2023 μετά από προσωρινή διαταγή της Ελληνικής Δικαιοσύνης, και από αύριο κιόλας οδηγοί και συνοδοί απορριμματοφόρων αλλά και οδοκαθαριστές θα βρεθούν στους δρόμους του Ηρακλείου, όπως μας επιβεβαίωσε τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων στην καθαριότητα Μιχάλης Καρασάββας. Ενδέχεται μάλιστα να δοθεί παράταση πέραν της 20ης Σεπτεμβρίου καθώς ακολουθούν τον Οκτώβριο οι Δημοτικές εκλογές.

Στ. Βοργιάς: Είμαστε ικανοποιημένοι

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς που βρέθηκε και σήμερα στο πλευρό των εργαζομένων: "Δεν θα αφήσουμε κανένα εργαζόμενο μόνο του και η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί για την επιστροφή στην εργασία τους και άλλων συμβασιούχων των δήμων και της Περιφέρειας. Ο δρόμος άνοιξε προς όφελος των εργαζόμενων και εμείς θα είμαστε στο πλάι τους"!!

Σήμερα το πρωί μίλησε στην εκπομπή "Δημοσίως" του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8 ο κ. Καρασάββας που εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγωνία του για την απομάκρυνση των συναδέλφων του και λίγες ώρες αργότερα δικαιώθηκαν οι προσπάθειες που έγιναν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ