Γιώργος Ξυλούρης (Καντρής) : Η πολιτική είναι στάση ζωής

Petite Perle 300×250

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία χθες  στο εκλογικό του κέντρο

Στην συγκέντρωση βρέθηκε πλήθος κόσμου, καθώς επίσης ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, και αντιπεριφεριάρχες, ο γραμματέας και εκπρόσωποι της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, μέλη της ΚΠΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές, συνυποψήφιοι του κ. Ξυλούρη.

Την βραδιά προλόγισαν η κ. Βούλα Γεωργάκη, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και Αναπληρώτρια γραμματέας Τομέα Συνδικαλιστικού ΠΑΣΟΚ, ο Δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης Εμμανουήλ, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς.

Μίλησαν για το νεότερο υποψήφιο του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Έγινε λόγος για την απλότητα και αμεσότητα του υποψηφίου. Έναν άνθρωπο με αξιόλογη επαγγελματική καριέρα που προέρχεται από τα σπλάχνα της κοινωνίας της Κρήτης. Έναν άνθρωπο καθαρό, που μπορείς να εμπιστευθείς, και μπορεί σκύψει στα προβλήματα των πολλών και να διεκδικήσει λύσεις.

Ο κ. Ξυλούρης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και την τιμή να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ξυλούρης έκανε λόγο για τη στήριξη που έλαβε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας από το λαό του ΠΑΣΟΚ. Ευχαρίστησε τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη τη βραδιά μαζί του.

Μίλησε για τις προτεραιότητες που  θεωρεί πιο κρίσιμες για τον τόπο και την χώρα. Αναφέρθηκε στους Νέους, την ενδοχώρα και τα χωριά της, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Παιδεία, το θεσμικό πλαίσιο σχετικά με τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια, τους κανόνες λειτουργίας των funds, την προστασία της κύριας κατοικίας και της αγροτικής γης, το πολιτισμό ως αναπτυξιακή δύναμη.

Ειδική αναφορά έγινε στα πρόσωπα του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και του Γιώργου Γεννηματά.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ομιλίας υπήρχε παλμός και ενθουσιασμός από τον κόσμο και επικρατούσε κλίμα αισιοδοξίας για την ανοδική πορεία του κόμματος σε αυτές τις εκλογές. Ο κ. Ξυλούρης ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρίσκοντες και την εκτίμηση στο πρόσωπό του και στο πρόσωπο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη. Ανέφερε ότι χωρίς αμφιβολία ετούτες οι εκλογές στις 21 του Μάη είναι μια πορεία προς ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ.

Ο κόσμος παρέμεινε για ώρα στο χώρο της εκδήλωσης, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον υποψήφιο κ. Γιώργο Ξυλούρη και να συνομιλήσει μαζί του.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ