Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Γιώργου Ματαλλιωτάκη (φώτο-βίντεο)

Σε έναν κατάμεστο από κόσμο Θεατρικό Σταθμό ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Γιώργος Ματαλλιωτάκης παρουσίασε χθες Τετάρτη το σχέδιο και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας του Ηρακλείου.

Φίλοι και υποστηρικτές του Γιώργου Ματαλλιωτάκη γέμισαν ασφυκτικά τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου προκειμένου να βρεθούν δίπλα, στον συγκινημένο από την ανταπόκριση του κόσμου,  υποψήφιο βουλευτή και περιφερειακό σύμβουλο στην κεντρική ομιλία του στο Ηράκλειο.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά, σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο. Και από όλα όσα λέγονται, οι πολίτες προσπαθούν να ξεχωρίσουν τις αλήθειες από τα ψέματα. Τις κούφιες και ανέξοδες υποσχέσεις, από τα πραγματικά και υλοποιήσιμα προγράμματα» τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Ματαλλιωτάκης. «Όμως, ο εμπαιγμός έχει τα όρια του, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να εμφανίσουν το μαύρο σαν άσπρο, δεν το κατορθώνουν. Ο κόσμος τους έχει πλέον γνωρίσει. Ξέρει από πού προέρχονται, και πού θέλουν να οδηγήσουν τον τόπο. Το 2015, δεν είναι μακριά. Ο Ελληνικός λαός έζησε τότε ένα παρατεταμένο εφιάλτη. Και ξέρει πολύ καλά, γιατί έζησε βήμα προς βήμα τα γεγονότα, πως αν η Νέα Δημοκρατία δεν στήριζε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, η Ελλάδα θα είχε χάσει όλα όσα με κόπους και θυσίες είχαν κατακτηθεί». Κάνοντας έναν απολογισμό της τετραετούς διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ ο κ. Ματαλλιωτάκης αναφέρθηκε στην ενίσχυση της οικονομίας, της Υγείας, της Παιδείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, στο κύμα των επενδύσεων και στις αναπτυξιακές βάσεις που τέθηκαν από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κατορθώσαμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την πανδημία του κορωνοϊού, είπε στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με πρώτο και κύριο μέλημα την προστασία της Υγείας του λαού μας. Και έχουμε ήδη αποφασίσει ως παράταξη, πως κατά την δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης, βασικό μέλημα μας θα είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του τομέα της Υγείας». Η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, συνέχισε ο κ. Ματαλλιωτάκης, έθεσε τέρμα στην παρακμή της Παιδείας μας. Με τα νομοθετήματά μας, ξαναδώσαμε την ελπίδα για το αύριο στους νέους μας, αναβαθμίσαμε τα ελληνικά Πανεπιστήμια, παγιώσαμε την αξιολόγηση και την Αριστεία και προχωρούμε με σταθερά βήματα στην αναγέννηση ενός νέου, δημιουργικού Σχολείου, σε όλες τις βαθμίδες, για τα όλα παιδιά του Ελληνικού λαού.

Πετύχαμε πάρα πολλά, κατά την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Και προετοιμάσαμε το έδαφος για να πετύχουμε νέα, ακόμη πιο σημαντικά άλματα προόδου, αμέσως μετά την έναρξη της δεύτερης τετραετίας, που με απόλυτη σιγουριά και εμπιστοσύνη θα μας αναθέσει με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός, συνέχισε με έμφαση ο κ. Ματαλλιωτάκης.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης αναφέρθηκε στο σχέδιο του για την ανάπτυξη της Κρήτης και τις χαμένες ευκαιρίες για το νησί μας. «Η ανάπτυξη της Κρήτης, είπε χαρακτηριστικά, πρέπει να στηριχθεί σε πυλώνες που δεν θα περιλαμβάνουν μόνο τις υπάρχουσες ή δημιουργούμενες υποδομές, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά μας, τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα με εξωστρέφεια και φυσικά με την αξιοποίηση των νέων δυνάμεων της κοινωνίας που δημιουργούν  το όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Μόνο η ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης με έργα υποδομής, με σχέδιο και με προοπτική για τον πρωτογενή τομέα, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό, θα δώσει λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και θα θέσει τις βάσεις της ευημερίας για το σήμερα και το αύριο του νησιού μας τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ. Οι χαμένες ευκαιρίες των προηγούμενων χρόνων σε συνδυασμό με την έλλειψη σχεδίου, έχουν στερήσει από την Κρήτη μας την ανάπτυξη που της αξίζει. Σήμερα, δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Στην κρίσιμη πολιτική και οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η συμμετοχή νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά, μπορεί να μεταφέρει και να μετουσιώσει πολιτικά το όραμα που θα φέρει τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει. Γι' αυτό, όπως έχω τονίσει και άλλες φορές, θεωρώ σημαντική την εκπροσώπηση σε αυτές τις εκλογές, της νέας γενιάς που οραματίζεται και δηλώνει έτοιμη να αγωνιστεί» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ