Τρίτη ημέρα μάχης στη ΜΕΘ Παίδων για να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι

Επί τρίτη βρίσκεται διασωλημένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη σοβαρότατα τραύματα όταν ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν με το 4Χ4 αγροτικό του αυτοκίνητο το χτύπησε.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το κοριτσάκι βρίσκεται διασωλημένο σε καταστολή με την αναπνοή του να υποστηρίζεται μηχανικά ενώ οι δύο του γονείς δεν λείπουν στιγμή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Το παιδί είναι σε μία εξαιρετικά σοβαρή κλινική κατάσταση ενώ λαμβάνει μεγάλες δόσεις φαρμακευτικής αγωγής και με αυξημένη ενδοκράνια πίεση» ανέφερε στο Cretalive ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για το 2,5 ετών κοριτσάκι ενώ οι γονείς του ενημερώνονται διαρκώς για την πορεία της υγείας του.

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ο πατέρας που δίχως να το αντιληφθεί χτύπησε το μοναχοπαίδι του. Ο ίδιος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει. Τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

cretalive.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ