Κέρκυρα: Τουρίστρια καταγγέλλει βιασμό από υπάλληλο ξενοδοχείου

Μια 21χρονη αλλοδαπή τουρίστρια κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές της Κέρκυρας ότι ένας 23χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, την βίασε. Η Αστυνομία αναζητά έναν αλβανικής καταγωγής νεαρό άνδρα, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.
Ο 23χρονος στην Κέρκυρα εργάζεται ως μπάρμαν στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου που διαμένει η 21χρονη με τις φίλες της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μιλούσαν μέσω Instagram και της πρότεινε να την συναντήσει στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Η κοπέλα υποστηρίζει ότι πείστηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να βγουν έξω για ένα ποτό. Τότε σύμφωνα με όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε σεξουαλικά. Εκείνη, σύμφωνα με τα λεγόμενά της τον απώθησε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά φέρεται να τη βίασε.
Ακολούθως η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του 23χρονου, πήγε στις φίλες της, τούς είπε τι είχε συμβεί και κάλεσαν το 112 για να καταγγείλουν το συμβάν. Ο 23χρονος δεν εντοπίστηκε εντός αυτοφώρου και οι Αρχές τον αναζητούν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 21χρονη, δεν εντόπισε σημάδια βίας στο σώμα της.
πηγή: www.ertnews.gr
