Η Ειρήνη Καζαριάν που κέρδισε το πρώτο GNTM πού είναι και τι κάνει σήμερα

Petite Perle 300×250

Έγινε γνωστή μέσα από το GNTM 1, το οποίο έφερε σαρωτικά ποσοστά. Ήταν το 2018, όταν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού έκλεψε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία και τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Το κορίτσι με τα υπέροχα πράσινα μάτια ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας, έκλεισε συνεργασίες με πρακτορεία, περπάτησε σε πασαρέλες και κατάφερε να γίνει εξαιρετικά αγαπητή μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Οι σχέσεις της αλλά και ένα πέρασμα από το θέατρο, επίσης, συζητήθηκαν έντονα με την Ειρήνη πλέον να προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους τα τελευταία χρόνια

Ειρήνη Καζαριάν: Από την «κορυφή» του GNTM στη Βαρβάκειο – Πού είναι και τι  κάνει σήμερα

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το προφίλ της στο Instagram έχει πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις σε πολλά και διαφορετικά σημεία, μεταξύ άλλων και στη Βαρβάκειο Αγορά.

Αυτή την περίοδο συνεργάζεται και με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι, όπου μάλιστα πριν από δύο ημέρες δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες όπου έχει βγάλει στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Καζαριάν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες, τόσο από τις στιγμές διασκέδασης, όσο και από τη δουλειά της.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ