Κόντα στο Champions League η Γιουνάιτεντ (0-1) μένει ζωντανή για την τετράδα η Λίβερπουλ (1-1)

Petite Perle 300×250

Το απίθανο ψαλιδάκι του Κασεμίρο ήταν αρκετό για τη Γιουνάιτεντ, ώστε να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπόρνμουθ. Ο Φιρμίνο βρήκε δίχτυα χαρίζοντας το βαθμό στη Λίβερπουλ κόντρα στη Βίλα (1-1).

Με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να βρίσκει δίχτυα στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του «Anfield», η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα, διατηρώντας έτσι «ζωντανές» τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης τετράδας, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 27΄, με όμορφο τελείωμα του Ράμσει, έπειτα από ασίστ του Ντόουγκλας Λουίζ.

Στο 39′ ο Άλισον πραγματοποίησε μία τεράστια επέμβαση και σταμάτησε τον σκόρερ της Άστον Βίλα από το να κάνει το 0-2.

Premier League: Γκολ ο Φιρμίνο σε ισοπαλία «γκέλα» της Λίβερπουλ - Νίκη και  πιο κοντά στο Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το σκηνικό στην επανάληψη άλλαξε, όταν ο Κλοπ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 72′ τον Φιρμίνο, ο οποίος ήταν κι εκείνος που έδωσε τη λύση, ισοφαρίζοντας με προβολή στο 89′, αποχαιρετώντας έτσι με το καλύτερο τρόπο το κοινό της Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (72′ Τσιμίκας), Τζόουνς (63′ Ζότα), Φαμπίνιο (81′ Έλιοτ), Χέντερσον (72′ Μίλνερ), Σαλάχ, Χάκπο, Ντίας (72′ Φιρμίνο).

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντιν (54′ Μορένο, 65′ Μπουεντία), Μινγκς, Κόνσα, Κας, Ράμσεϊ, Λουίζ (87′ Ντεντόνκερ), Καμαρά, ΜακΓκίν, Γουάτκινς (87′ Ντουράν), Μπέιλι (54′ Γιανγκ).

«Αγκαλιά» με το Champions League η Γιουνάιτεντ 

Ένα.. βήμα από την είσοδο της στους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το σύνολο του Έρικ Τεν Χάγκ να επικρατεί με 1-0 επί της Μπόρνμουθ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε νωρίς νωρίς ο Κασεμίρο (9′), με υπέροχο ψαλιδάκι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τη Γιουνάιτεντ να είναι αυτή που είχε τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Μπόρνμουθ, να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο να μην καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Ντε Χέα, με το 1-0 υπέρ των κόκκινων διάβολων, να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Σμιθ (65' Ουαταρά), Σενέσι, Ζαμπάρνι, Κέλι, Λέρμα, Κουκ, Κρίστι (65' Βίνια), Μπρουκς (56' Μπρουκς), Σολάνκε, Άντονι.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα, Σο, Βαράν, Κασεμίρο, Έρικσεν (85' ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Μαρσιάλ (57' Βέγκχορστ), Σάντσο (71' Γκαρνάτσο), Άντονι (85' Φρεντ).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ