Σασμός: Τελικά μαθαίνει η Καλλιόπη την αλήθεια

Petite Perle 300×250

Στη σειρά Σασμός, η αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώς πέρασε από σαράντα κύματα, όμως πια οι δυο τους είναι πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Ακόμα και αυτή που ακούει στο όνομα… Καλλιόπη. Όπως θα δούμε, η γυναίκα, μετά τα υπονοούμενα του Βαγγέλη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη.

Η γυναίκα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο ο μικρός να είναι εγγονός της και αποφασίζει να ρωτήσει ευθέως τον Αστέρη. Ο τελευταίος αιφνιδιάζεται, αλλά αποφασίζει πως πρέπει να της πει την αλήθεια. Έτσι, λοιπόν, παραδέχεται ότι ο Πετρής είναι παιδί του, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού «MYTV» και ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή για τη σειρά Σασμός.

Στο άκουσμα της είδησης, η Καλλιόπη εξαγριώνεται και µε τα µάτια της να πετούν σπίθες ζητάει από τον γιο της να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ! Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει τι πραγματικά έχει συμβεί, η Καλλιόπη αρνείται να τον ακούσει.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Αστέρης αποχωρεί φανερά αναστατωμένος, αφού γνωρίζει πως η οργή της μητέρας του μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Πράγματι, η Καλλιόπη είναι πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί και απειλεί θεούς και δαίμονες. Η γυναίκα ανοίγει πόλεμο µε όλους, ενώ κατηγορεί τη Βασιλική αλλά και τον Παύλο, που της απέκρυψαν τόσο καιρό την αλήθεια.

Λίγο μετά, πηγαίνει στη γιαγιά Ειρήνη και την απειλεί πως θα πάρει το παιδί, λέγοντάς της ότι ο Πετράκης είναι ένας Σταµατάκης και θα μεγαλώσει μαζί της!

Τα λόγια της πανικοβάλλουν τη γιαγιά, η οποία κυριεύεται από φόβο για όσα θα επακολουθήσουν και ενημερώνει τη Μαρίνα. Τότε η τελευταία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πηγαίνει να συναντήσει την Καλλιόπη θέλοντας να αναμετρηθεί μαζί της.

Από την άλλη, ο παπα-Μιχάλης καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία, καθώς θέλει να τους μιλήσει. Το ζευγάρι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι μουδιασμένο, και προσπαθώντας να βρουν μια λύση, ώστε να αντιμετωπίσουν τον νέο πόλεμο που έχει ξεσπάσει, ο παπάς τούς προτείνει να παντρευτούν.

Η ιδέα του φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους και έτσι, παρότι στην αρχή ξαφνιάζονται, σκέφτονται σοβαρά να παντρευτούν κρυφά απ' όλους. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θεωρούν πως αν κάνουν αυτό το βήμα και παραμείνουν ενωμένοι θα ξεπεράσουν κάθε σκόπελο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης σκέφτεται συνεχώς τη Στέλλα, καθώς κάθε φορά που βρίσκεται κοντά της αισθάνεται την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το µόνο που θέλει είναι να την κάνει δική του. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να την κατακτήσει, δεν σταματά να της εκφράζει τον θαυμασμό του, κάνοντάς της ακριβά δώρα, τα οποία όμως φέρνουν τη Στέλλα σε δύσκολη θέση. Ο Τάσος, βλέποντας την κόρη του προβληματισμένη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Παράλληλα, ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρύχεται από παραισθήσεις, µη μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό!

Προκειμένου να διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι του λέει, του αναθέτει μια αποστολή. Για την ακρίβεια, τον αναγκάζει να βάψει τα χέρια του µε αίμα, βγάζοντας από τη μέση τον Στέλιο.

Πράγματι, ο Βαγγέλης, εκτελώντας κατά γράµµα τις οδηγίες του Φαρμάκη, πυροβολεί τον Στέλιο, µε τον Ευθύμη στη συνέχεια να θάβει το πτώμα σε ένα χωράφι. Έπειτα, η Ντίνα ανακαλύπτει τη ματωμένη μπλούζα του Βαγγέλη και συνειδητοποιεί πως ο άντρας κρύβει αρκετά πράγματα, και αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ