Το "ευχαριστώ" της Ελένης Βατσινά: Το Ηράκλειο απέδειξε ότι δεν ξεχνά την προσφορά του ΠΑΣΟΚ

Petite Perle 300×250

Συγκινημένη, ικανοποιημένη αλλά και ακόμη πιο δυνατή βρίσκει την Ελένη Βατσινά η επομένη των εκλογών. Σε δήλωσή της η κ. Βατσινά αναφέρει:
Το Ηράκλειο απέδειξε έμπρακτα ότι δεν ξεχνά την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη. Ο κόσμος του Κινήματος, της Αλλαγής και της Ανατροπής, επέστρεψε στο σπίτι του!
Το "ευχαριστώ" είναι λίγο, προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους, που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με το ύψιστο αγαθό που έχει κάθε πολίτης: την ψήφο του!

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ με εμπιστεύεται να είμαι η μία εκ των δύο εκπροσώπων του στο νομό Ηρακλείου και η μία εκ των τεσσάρων στην Κρήτη, μεταξύ των πολύ άξιων συνυποψηφίων μου, οι οποίοι συνέδραμαν καταλυτικά – καθένας από την πλευρά του – στο να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και τα ποσοστά του, στέλνοντας το μήνυμα της επανόδου του Κινήματος σε όλη την Κρήτη.

Πρωταρχικό μου μέλημα από σήμερα κιόλας είναι να ασχοληθώ με όλα όσα συζητήσαμε με τους πολίτες, όλο το προηγούμενο διάστημα, με στόχο να γίνει η ζωή των πολιτών καλύτερη. Έχουμε όμως μπροστά μας ένα μήνα, ως τον β' γύρο, για να αγωνιστούμε με ευθύτητα, ειλικρίνεια και καθαρό προοδευτικό λόγο, όπως και ως σήμερα για να έχουμε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ