Χαϊδάρι: Οδηγός ταξί πέθανε από την ταραχή του λίγο μετά που τον λήστεψαν

Petite Perle 300×250

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Χαϊδαρίου από το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, όταν ένας 51χρονος οδηγός ταξί εντοπίστηκε νεκρός δίπλα από το όχημά του. Τον λήστεψαν και πέθανε από την ταραχή του, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές αναφορές, ο 51χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου από υπάλληλο του Δήμου Χαϊδαρίου, κοντά στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους.

Άμεσα, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας. Σε κοντινή απόσταση από το ταξί βρέθηκαν το κλειδί του οχήματος στραβωμένο και προσωπικά αντικείμενα του νεκρού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ, ο οδηγός πιθανότατα να έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστους δράστες που, ωστόσο, δεν τον χτύπησαν αφού δεν έφερε εμφανείς κακώσεις. Στη συνέχεια όμως, λόγω της ταραχής του, ίσως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια, αφού φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

πηγή: ΑΜΠΕ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ