NBA: Σενάριο-βόμβα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Petite Perle 300×250

Μετά τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που φέρεται να γλυκοκοιτάζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς, στο παιχνίδι των διερευνητικών επαφών για τον Έλληνα σταρ του NBA μπαίνουν και οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

"Φωτιές" ανάβει ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Fadeawayworld»,Έντι Μπίταρ,  που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Μπλέιζερς  και υποστηρίζει πως σε περίπτωση που ο Έλληνας σούπερ σταρ πάρει την απόφαση να αφήσει το Μιλγουόκι, τότε η ομάδα του Πόρτλαντ θα ήταν ο ιδανικός προορισμός: «Αρχικά μια τέτοια ανταλλαγή για να φέρεις τον δυο φορές MVP και πρώην Defensive Player of the Year φαντάζει μη ρεαλιστική. Βέβαια, αν ο Γιάννης αποφασίσει να μην παραμείνει στους Μπακς, ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή από τους Μπλέιζερς που έχουν έναν από τους δύο καλύτερους πόιντ γκαρντ;

Η απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έκανε τους Μπλέιζερς αυτομάτως μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της λίγκας, με συνδυασμό μεγέθους, αθλητικότητας και σκοραρίσματος. Μια τέτοια προσθήκη βέβαια θα έχει και υψηλό τίμημα. Θα πρέπει να δώσουν ένα μεγάλο αριθμό ανταλλαγμάτων. Σίγουρα, θα έπρεπε να μπει στη κουβέντα και το τρίτο pick από το φετινό draft, καθώς και παίκτες όπως ο 23χρονος γκαρντ, Ανφέρνι Σάιμονς».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ