Ο Δωριέας και η Περιφέρεια Κρήτης, τιμούν την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Petite Perle 300×250

Ημέρα γιορτής για το Καστέλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ημέρα τιμής για το σύλλογο μας, τον Αθλητικό Σύλλογο Δωριέα Καστελίου.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας, για το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Δία, στο γήπεδο μας, θα ακολουθήσει ένας αγώνας γιορτή, που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος, δίνοντας το παρόν «ιερά τέρατα» του κρητικού ποδοσφαίρου. 

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων του ΟΦΗ και του Δωριέα ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες ακαδημιών μεταξύ του Δωριέα και της ακαδημίας Παπαδάκης – Γκέραρντ.

Θα τιμηθούν:

Α) Οεπίτιμος πρόεδρος του ΟΦΗ και μακροβιότερος στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος κ. Γιάννης Παπαματθαιάκης.

B) Oσπουδαίος επιχειρηματίας, σπουδαίος αθλητικός παράγοντας αλλά και ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και της ΑΕΚ κ. Μιχάλης Τζιράκης για την προσφορά του στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Γ) Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΟΦΗ, παίκτες που έγραψαν με «χρυσά γράμματα» την ιστορία του κρητικού και όχι μόνο αθλητισμού.

Δ) Oπαλαίμαχος τερματοφύλακας του Δωριέα, Γιάννης Πουλάκηςπου συγκαταλέγεται μεταξύ ποδοσφαιρικών θρύλων του σωματείου του Καστελίου.

Ε) Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Δωριέα και όλοι εκείνοι που κράτησαν ψηλά την αθλητική ζωή του τόπου μας, σε εποχές που ο αθλητισμός είναι διέξοδος για κάθε νέο άνθρωπο, ειδικά στην Περιφέρεια.

Ιδιαίτερη στιγμή θα αποτελέσει το βραβείο «Ευγένιος», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ανθρώπου που άλλαξε την ποδοσφαιρική ιστορία της Κρήτης, του Ευγένιου Γκέραρντ.

Οφείλουμε να τονίσουμε, τις ευχαριστίες μας προς την Περιφέρεια Κρήτης, για την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημαντική αυτή εκδήλωση.

Αθλητικός σύλλογος Δωριέας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ