Το σχόλιο του Γιώργου Επιτροπάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Petite Perle 300×250

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Επιτροπάκης έδωσε τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη νίκη την Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του και έδωσε το σύνθημα νίκης για τις νέες εκλογές την 25η Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες του Ηρακλείου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Εκλογές. Συγχαρητήρια στην Νέα Δημοκρατία για την Πρωτιά στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Ως Μέλος τής Γραμματείας Οργανωτικού, ως Γενικός Συντονιστής Κρήτης την τριετία 2020-2023 και ως Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είμαι περήφανος που συνέβαλα ώστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να είναι πρώτη δύναμη και στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Θερμά συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, που εξελέγησαν και σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν, για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε για την Πατρίδα και τις Ιδέες μας.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχαν μία νίκη ιστορικών διαστάσεων. Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, μία Κυβέρνηση στο τέλος της θητείας της, όχι απλά δεν χάνει τις δυνάμεις της αλλά ενισχύεται από τους πολίτες με ισχυρή εντολή διακυβέρνησης. Συνεχίζουμε τη μάχη για την τελική νίκη στις 25 Ιουνίου! Για μια ισχυρή διακυβέρνηση, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα! Συνεχίζουμε για την Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας….

Για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις Εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση και Πρωθυπουργό.

Η Αυτοδυναμία σήμερα δεν είναι κομματική σκοπιμότητα αλλά είναι εθνική αναγκαιότητα. Για μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη παράταξη που εγγυάται τη σταθερότητα. Σταθερά Τολμηρά Μπροστά"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ