Διεξαγωγή 1ου σχολικού αγώνα Δ. Φαιστού στις 28 Μαΐου 2023 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Petite Perle 300×250

Είναι γεγονός! Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου διοργανώνει τον 1ο σχολικό αγώνα Δ. Φαιστού με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Η διοργάνωση θα αποτελείται από 3 διαδρομές 250μ-500μ και 1000μ και έχουν προγραμματιστεί για το πρωινό της Κυριακής 28 Μαΐου με έναρξη του πρώτου αγώνα 250μ στις 09:30πμ για τις Α-Β τάξεις Δημοτικού, του δεύτερου αγώνα 500μ στις 10πμ για τις Γ-Δ τάξεις Δημοτικού και του τρίτου αγώνα 1000μ στις 10:30πμ για τις Ε-ΣΤ τάξης Δημοτικού. Όλοι οι αγώνες θα λάβουν μέρος στο ίδιο δρόμο με τον μεγαλύτερο αγώνα να καλύπτει τη διαδρομή μεταξύ του πάρκου δίπλα στο Τρίτο Δημοτικό Σχολείο και του πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου.

            Η ιατρική κάλυψη του αγώνα θα γίνει από τον Ιατρό Δημήτρη Κυριαζή, Creta Pain Clinic.

Η επιλογή της διαδρομής και των αγώνων, έγινε έτσι ώστε να προσελκύσουμε τα νέα παιδιά του τόπου μας ενεργοποιώντας  τις αξίες, τα οφέλη και την εμπειρία του αθλητισμού σε έναν εύκολο χιλιομετρικά και μορφολογικά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες του δημοτικού.

            Η ονομασία του αγώνα επιλέχθηκε καθώς είναι μια διοργάνωση που ευελπιστούμε ότι σε μελλοντικές διοργανώσεις θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες όχι μόνο του Τυμπακίου αλλά και των υπόλοιπων χωριών του Δήμου.

            Ο αγώνας θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε με τις υπεύθυνες που έχουν μοιραστεί και στα 3 δημοτικά του Τυμπακίου είτε στο E-mail : [email protected]

            Η άφιξη των αθλητών και συνοδών πρέπει να γίνει στην είσοδο της Παιδικής Χαράς Τυμπακίου τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα που θα συμμετάσχουν για την ομαλή διεξαγωγή. Σε κάθε αγώνα θα έχουμε απονομή μεταλλίων στους 3 πρώτους σε αγόρια και κορίτσια. Οι απονομές θα γίνουν περίπου 30' μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα.

            Καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων θα έχουμε μουσική, χορό και πολύ κέφι. Σας περιμένουμε όλους! 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ