Μύκονος: Καταγγελία από μια 24χρονη για σεξουαλική παρενόχληση από το αφεντικό της

Petite Perle 300×250

Σεξουαλική επίθεση από το αφεντικό της κατήγγειλε μία 24χρονη στη Μύκονο. Το θύμα, όπως υποστηρίζει, πήγε στο νησί για δουλειά και την παρενόχλησε ο εργοδότης της.

«Εγώ επιμένω στις αρχές από την πρώτη στιγμή που πήγα, αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, να πάρουνε τις κάμερες του μαγαζιού, γιατί στις κάμερες του μαγαζιού φαίνεται ό,τι μου έχει κάνει και ο ένας και η άλλη. Δεν το πιστεύω αυτό που έχει γίνει, έχω ταλαιπωρηθεί πολύ αυτές τις ημέρες» υποστηρίζει μιλώντας στο Star η νεαρή.

Η 24χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως εκτός από την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από το αφεντικό της, τη χτύπησε και η σύντροφός του.

«Τη φίλησα στα μαλλιά…» – Τι υποστηρίζει ο εργοδότης της 24χρονης

«Της είπα να μου κάνει ένα tattoo εμένα προσωπικά. Έχει σκύψει και της φιλάω τα μαλλιά και της λέω "πάμε-πάμε κορίτσι μου, το κάνεις σωστά" … ε αυτό δε νομίζω να είναι σεξουαλική παρενόχληση» είπε ο επιχειρηματίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν το πίστευε ότι θα έδινα το δέρμα μου, εγώ ο δάσκαλός της και της λέω έλα κάνε μου ένα τατουάζ…. ε! αν αυτό θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση» πρόσθεσε.

«Την έπιασα από το μαλλί και μετά έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση»

Η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία, η οποία κατηγορείται για εξύβριση και σωματικές βλάβες, αμφισβητεί την καταγγελία της 24χρονης. Υποστηρίζει ότι η νεαρή πήγε κανονικά για δουλειά την επόμενη μέρα και επειδή τη χτύπησε, μετά πήγε και έκανε καταγγελία εναντίον του εργοδότη της.

«Το περιστατικό έγινε στις 3 το πρωί. Εγώ είχα φύγει από το μαγαζί. Η κοπέλα ήρθε ξανά το πρωί στη δουλειά κανονικά σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Τα παιδιά που εργάζονται για εμάς, με ενημέρωσαν τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Βάζω τις κάμερες, βλέπω και νευρίασα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, την έσπρωξα και την έπιασα από το μαλλί. Και μετά από αυτό πήγε και έκανε καταγγελία σε εκείνον για σεξουαλική παρενόχληση» ισχυρίστηκε η 42χρονη σύντροφος του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν σχηματίσει δικογραφία.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ