Ο Ερμής Ζωνιανών πήρε το κρητικό ντέρμπι 1-0 το Γρανίτη

Petite Perle 300×250

Ο Ερμής Ζωνιανών ήταν ο νικητής στο μεγάλο κρητικό ντέρμπι της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική στον όμιλο που μετέχουν οι κρητικές ομάδες, κερδίζοντας με 1-0 τον Γρανίτη με ένα γκολ που προήλθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Το ματς ήταν αρκετά ανοικτό και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είχαμε συνολικά τρία δοκάρια στο ματς, με τα δύο εξ΄αυτών να τα έχει ο Γρανίτης.

Το πρώτο μέρος δεν είχε αρκετές φάσεις αλλά ο Ερμής έφτασε μια ανάσα από το 1-0 στο 33΄όταν το δυνατό σουτ του Γεμιστού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κορωνάκη.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 με τον Γρανίτη στο 58΄να έχει και αυτός δοκάρι με πλασέ του Νάστου με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι μετά την επέμβαση του Δερμιτζάκη.

Στο 64΄ήρθε το 1-0 για τον Ερμή Ζωνιανών όταν ο Κασαπάκης ανατράπηκε από τον Κορωνάκη με τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών, με τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Γρανίτη να είναι έντονες για αυτή την φάση, και τον Μπαμπουλάκη να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα και να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια ο Ερμής είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο 73΄και το 75΄για να "κλειδώσει" τη νίκη του στις ευκαιρίες που έχασε με τους Σκουτέλη και Ρουμπάκη αλλά και ακόμη μια στο 81΄με τον Κουκούλη , αλλά ο Γρανίτης ήταν αυτός που άγγιξε την ισοφάριση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δρακάκη ο Δερμιτζάκης απέκρουσε την μπάλα αλλά αυτή βρήκε το δοκάρι.

Φωτογραφία: Sportscaster.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ